Klusymfonie 2020

Akce Pardubice

Klusymfonie 2020
Jiné akce
Další akce ve městě Pardubice

Klusymfonie

Na pardubickém koncertě Tomáše Kluse dne 11. března 2020 v enteria arena budete mít možnost s námi vstoupit do Českého národního registru dárců dřeně!

Pro zápis do registru stačí na místě vyplnit zdravotní dotazník a provést si stěr z ústní dutiny, tento proces zabere přibližně 10 minut Vašeho času.

Pro některé pacienty, kteří onemocní leukémií nebo jinou vážnou poruchou krvetvorby, je transplantace kostní dřeně od dárce jediná možnost jak nemoc porazit. Každý čtvrtý pacient přitom svého dárce nenajde, pomozte nám to změnit! Svou kostní dřeň případně darujete až v momentě, kdy transplantaci potřebuje někdo, kdo má s Vámi genetickou shodu v tzv. HLA znacích. Ta pravděpodobnost je bohužel pouze 1%, ale už jen svou přítomností v registru dáváte ohromnou naději.

Podmínky vstupu:

– věk 18 – 35 let včetně (do dne 36. narozenin) – hmotnost alespoň 50 kg – dobrý zdravotní stav bez trvalého užívání léků (vyjma antikoncepce a léků na sezónní alergie) – ochota překonat určité nepohodlí a “ztrátu” času pro záchranu života neznámého

17:00 - 22:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
Hypnotizér
Tylovo Divadlo, Rakovník
Od Nordkappu k Sahaře – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek