KNIHOTRH VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

Jarmarky a trhy, Kultura
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz
Další akce ve městě Zlín

Stovky knih z druhé ruky budou ve středu 13. listopadu ve Zlatém jablku čekat na své nové majitele. Charitativní KnihoTrh, který propojuje prodej knih s dobrými skutky, zde proběhne od 14. do 19. hodiny. Tentokrát svůj výtěžek věnuje na podporu azylové farmy pro opuštěná a týraná zvířata Jarikhanda v Březůvkách. 

Dobročinný KnihoTrh má své pevné místo v kalendáři doprovodného programu obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně. Další příležitost, jak spojit lásku ke knihám s pomocí potřebným, budou mít jeho návštěvníci už ve středu 13. listopadu.

Od 14 do 19 hodin zde KnihoTrh nabídne zájemcům stovky přečtených knih v ceně již od 30 korun. A mezi nimi mohou být i knihy, které běžně nejsou k dostání a budou tak vítaným doplněním domácí knihovny. Přitom 20 Kč z ceny každé prodané knihy bude věnováno azylové farmě Jarikhanda v Březůvkách, která pečuje o opuštěná a týraná hospodářská zvířata, jako krávy, koně, ovce, kozy a další (www.azylovafarma.cz).

"Díky KnihoTrhům už jsme pro dobrou věc získali více než 150 000 korun a přitom zachránili tisíce knih před cestou do sběru," uvedl Igor Dostál ze Zlínského nočníku, který akci organizuje.

Knihy do prodeje zajistily organizace Knihomilové, dobročinný obchůdek a poradna Dotek, dobročinný obchod Dobroděj a redakce Zlínského nočníku.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava
HASIČSKÁ MUZEJNÍ NOC
Prachatické muzeum, Prachatice
G3 Klusymfonie II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava