KONCERT | Katarzia & Aid Kid

Akce Napajedla

KONCERT | Katarzia & Aid Kid
Koncerty
Další akce ve městě Napajedla

KONCERT | Katarzia & Aid Kid

Pod názvem Katarzia se ukrývá mladá písničkářka Katarína Kubošiová, která svoji tvorbu charakterizuje jako „slovenský girl folk rap“. V Klášterní kapli v Napajedlích vystoupí spolu s muzikantem, producentem, multimediálním umělcem a DJem Ondřejem Mikulou alias Aid Kid.

Katarzia vydala v polovině dubna 2020 své čtvrté album s názvem Celibát. Album vzniklo ve spolupráci s producentem Jonatánem Pastirčákem (Pjoni/Isama Zing), který s ní spolupracoval již na albu Antigona (2018). Dále se na něm podíleli producent Adi Kid, Oliver Torr, LVCIFER, za klávesy usedl Albert Romanutti (Bert & Friends), vokály přispěla Ela Tolstová (Tolstoys), album mixoval Tomáš Havlen (Post-hudba), Katarzia přizvala i losangeleského producenta Alexandra Vincenta.

"Samota mi nevadí ani celibát těla, ale co je moc, to je hodně. Je na čase začít znovu žít! Rozhodli jsme se vás provést přes několik dosavadních forem z posledních tří alb Katarzie. Spolu se speciálním světelným designem od Terezy Bartůňková a choreografiemi Kristýny Tukan se koncert Katarzie toto léto stává komplexním hudebně-vizuálním zážitkem. Vtáhneme vás do vnitřního prožívání kolektivního vědomí (možná i nevědomí), které jsme poslední měsíce přežili."

Katarzia, slovenská producentka a textařka, žijící v Praze. Její texty jsou charakteristické otevřeně pojmenovanými momenty a příběhy z našich životů a vztahů. Má na kontě čtyři studiová alba. Na jaře 2018 získala cenu Radio_Head Awards za nejlepší singl, konkrétně za skladbu Kde se slzy berou, který složila k filmu Pátá loď, oceněném na festivalu Berlinale. V březnu 2018 napsala hudbu a texty k představení Antigona ve Slovenském národním divadle, spolu s producentem Jónatanem Pastirčákem. Tyto skladby se sofistikovaným aktivistických laděním vyšly v říjnu na stejnojmenném albu. Na podzim 2018 získali za Antigonu ocenění Desky za nejlepší scénickou hudbu sezóny a Cenu Tatrabanky za hudbu v kategorii Mladý tvůrce.

20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Dům kultury, Kroměříž
MUZIKÁLY NARUBY
Podzamecka Zahrada, Kroměříž
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ANETA LANGEROVÁ – ZÁZRAČNÁ PÍSNĚ KRAJINA 20 LET
Hrad Brumov – hradní amfiteátr, Brumov-Bylnice