KONCERT SEPULTURA

Akce Zlín

KONCERT SEPULTURA
Koncerty
Další akce ve městě Zlín

KONCERT SEPULTURA

Koncert brazilské metalová ikony SEPULTURA se překládá na podzim 2022!

Brazilští thrash metaloví hrdinové SEPULTURA bohužel musí z důvodů nám všem jasných a známých odložit své dlouho plánované turné po Evropě se svou letošní novinkou a velmi povedenou deskou „Quadra“. Turné se naštěstí podařilo přeložit na podzim 2022! Jedna zastávka tohoto turné stále patří České republice a ZLÍNU!
SEPULTURA rozburácí zlínskou halu Datart 22.10.2022!

Speciálními hosty, kteří budou SEPULTURU na celém turné doprovázet zůstávají impozantní thrash metalisté SACRED REICH (USA) a legendární metaloví drtiči CROWBAR (USA)!

Andreas Kisser říká: "Je opravdu těžké odložit znovu další turné, kvůli omezení Covid-19. Jsme ale nuceni to udělat, abychom zajistili, že si všichni budou moci koncerty 100% užít. Jsme velmi šťastní a vděční za dosavadní prodej vstupenek a moc se těšíme, až vám všem zase zahrajeme. Bude to trvat trochu déle, ale nebojte, uvidíme se v bezpečném prostředí pro nás pro všechny. Dávejte na sebe pozor a poslechněte si Quadru!"

Světová metalová scéna by bez SEPULTURY nebyla stejná. Už celých 35 let nejsou tyto brazilské ikony jen celosvětově uznávanou kapelou, ale byli, jsou a navždy budou patřit mezi přední průkopníky Thrash Metalu, od chvíle, kdy v roce 1986 vydali své legendární debutové album „Morbid Visions“.

„Quadra“, jejich mocný nový počin, je důkazem silné vůle, neutuchající žízně po životě a kvality tak ohromně vysoké, že to lze jen těžko popsat slovy! SEPULTURA, to je dnes neuvěřitelně mocná mašina, spojující mraky zkušeností a mladistvou sílu! Ve své doposud nejsilnější sestavě, kapela umocňuje talent členů staré školy Andrease Kissera (kytary, zpěv) a Paulo Xisto Pinto Jr. (basa), vokální sílu Derricka Leon Greena (zpěv) a svěžest bubeníka Eloy Casagrandeho.

22. října 2022 to bude ve ZLÍNĚ, hale Datart, vřít! Tento energií a skvělou muzikou nabitý večer s kapelami SEPULTURA, SACRED REICH a CROWBAR si prostě nenechte ujít! Určitě stojí za to si na něj ještě rok počkat.

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín koncertu!

Vstupenky zakoupené na předchozí událost Sepultura ze dne 12.11.2021 zůstávají v platnosti i pro tento termín.

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín