Koncert sk. Fragile v Kutné Hoře

Akce Kutná Hora

Koncert sk. Fragile v Kutné Hoře
Koncerty
Web organizátora:
www.fragile.sk
Další akce ve městě Kutná Hora

Koncert sk. Fragile v Kutné Hoře

Koncert slovenské vokální skupiny Fragile se koná v Městském Tylovo divadle v Kutné Hoře 21.2.2018 v 19 hod. a je součástí Fragile CZ tour 2018.

Formaci pod vedením dirigenta a producenta Braňa Kostky tvoří umělci známí i z jiných – hereckých a moderátorských TV rolí: Helena Krajčiová, Martin Madej a skvělí zpěváci Jana Golisová, Světlana Rymarenko, Jožo Hečko a Slavo Košecký. Pro české publikum je nejznámější herečka a zpěvačka Soňa Norisová.

Tři roky vystupovali s Richardem Müllerem v rámci projektu Hlasy po celé ČR s SR. Celé turné s více jak sto úspěšnými koncerty provázely nadšené reakce publika. Koncerty vidělo více jak padesát tisíc diváků, prodalo se na dvacet tisíc alb i mnoho ocenění dělá z „Hlasů“ jeden z nejúspěšnějších projektů za poslední roky. Vystupují s Karlem Gottem, Helenou Vondráčkovou. Jako předkapela vystoupili u Suzanne Vega a Take 6. Jsou trojnásobní držitelé ocenění Hudební skupina roku 2013, 2014 a 2015 v diváckém hlasování ankety OTO.

Repertoár skupiny tvoří písně světových i domácích interpretů, které přetvářejí do posluchačsky velmi příjemných, atraktivních podob s velkou mírou hravosti a kreativity bez použití hudebních nástrojů.

Mezi novinky, které skupina prezentuje v Čechách a na Moravě patří skladba The Parting Glass – irská národní skladba, kterou zařadil na svůj poslední album také Ed Sheeran, dále skladba Get Lucky od Daft Punk, Shape Of You od Ed Sheerana, Fero od sk. Elán, Run to You od sk. Pentatonix, Good Old Fashion Lover Boy od sk. Queen, Lady Karneval od Karla Gotta, nebo Dvě malá křídla tu nejsou od Heleny Vondráčkové a Fugees...Proto zasáhnou široké divácké publikum a na své si přijdou všichni milovníci kvalitní muziky. Jejich představení jsou plné nejen výborné hudby, ale také skvělého humoru, díky kterým zažijete neopakovatelný večer plný jedinečné zábavy. Energie, kterou Vám Fragile odevzdá z pódia se dá jenom velmi těžko popsat slovy. Musíte ji prostě zažít na vlastní kůži!

Skupina vystupuje nejenom v ČR ale také ve Francii, Polsku a Rakousku

Předprodej: od 2.1.2018
Pokladna divadle
on line: http://www.divadlo-kutnahora.cz/program/?pg=2

Info o skupině:
České stránky sk. Fragile: http://www.gardes.cz/fragile/
Termíny koncertů v ČR: http://www.gardes.cz/fragile-cz-tour-2017-2018/
Web skupiny Fragile:http://www.fragile.sk/

Místo konání akce: Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře, Masarykova 128, Kutná Hora
Datum začátku akce: 21. Února 2018 19:00
Datum ukončení akce: 21. Února 2018 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9518N 15.2754E

Případné změny si prověřte na webu akce Koncert sk. Fragile v Kutné Hoře

Jméno organizátora: Fragile
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce