Koncert skupiny Alband a zpěváka Lásky

Akce Tišnov

Koncert skupiny Alband a zpěváka Lásky
Koncerty
Další akce ve městě Tišnov

Koncert skupiny Alband a zpěváka Lásky

Kulturní podzim začíná v Jamném

Po nadupaném Tišnovském kulturním létu přichází první hudební vlaštovka podzimu. A tentokráte se s ní nesetkáte přímo v centru Tišnova, ale v nádherném prostředí Hostince u Vlachů v Jamném. Můžete se těšit na koncert hudebních mazáků – Alband, kterým bude předcházet zpěvák Láska.

Alband – pod tímto názvem zde nacházíte volné sdružení muzikantů, kteří celý svůj hudební život zasvětili bigbítu. Všichni prošli několika rockovými kapelami, ale jejich hlavním pojítkem je spolupůsobení v brněnském Kernu. Žádný z nich se tímto projektem tvrdé rockové muziky nezříká, ale momentálně si pro vyváženost jako svůj hlavní tvůrčí nástroj zvolili hudbu akustickou. Složení: Jaroslav Albert Kronek, Libor Machata, Víťa Franěk, Mirek Horňák

Láska
zpěvák, kytarista, skladatel. Po kapelách zakázanÝ/Ovoce, Waldagang nebo např. Geoff Tyson Band (USA) se vydal na sólovou dráhu. Uslyšíte od něj směs folku, rocku a popu. Uslyšíte písně o životě, přátelích, legraci i závislosti. Láska je totiž závislost jako každá jiná a Láska JE návykový! Už sám velký John Lennon zpíval – Všechno, co potřebuješ, je LÁSKA.

pátek v 19:30 až 21:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce