Koncert v kostele: ANNA K. akusticky

Akce Liberec

Koncert v kostele: ANNA K. akusticky
Koncerty
Další akce ve městě Liberec

Koncert v kostele: ANNA K. akusticky

V nádherném prostředí kostela Nejsvětější Trojice si můžete letos vychutnat v akustickém provedení skladbu roku 1999 Nebe, ale i další hity pětinásobné držitelky hudebních cen Anděl Anny K. – Nelítám nízko, Chvíli nad vodou, Stačí, když se díváš, Šestý smysl, zavírám oči, Večírek za koncem a spoustu dalších.

Anna K. je česká zpěvačka a držitelka 5 ocenění Anděl. Pravidelně se objevuje také v nominaci ankety Žebřík časopisu Report, kde byla čtenáři zvolena Zpěvačkou roku v roce 2011, 2012 a 2013.

Přestože vydala debut Já nezapomínám v roce 1993, výrazný průlom pro ni znamenala až o šest let později deska Nebe, na které započala její hudební spolupráce s životním partnerem Tomášem Varteckým. Jejich autorský tandem se plně rozvinul na albu Noc na zemi, následovaném v roce 2006 deskou Večernice.

V roce 2010 zpěvačka úspěšně podstoupila léčbu rakoviny prsu a poté se zapojila do dvou vlastních kampaní nabádajících ženy k včasnému vyšetření a pravidelným kontrolám. Její zkušenosti s bojem proti této nemoci se odrazily i na nahrávce Relativní čas.

Nejnovější album Anny K. nese název Světlo. Kolekce silných písniček vznikala ve spolupráci s Tomášem Varteckým a britskými producenty Stevem Lyonem a Jay Reynoldsem.

Vstupné: 350 Kč / sezení hlavní sál, 290 Kč / stání první a druhý balkón

Pátek 6. září 2019 v 20:00 až 21:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Volupsije: 55 let
Eurocentrum, Jablonec nad Nisou
Koncert filmové hudby
Eurocentrum, Jablonec nad Nisou