KozelFest 2020

Akce Kolín

KozelFest 2020
Festivaly
Další akce ve městě Kolín

KozelFest 2020

3. ročník hudebního festivalu KozelFest 2020 pro všechny správné rockery

Již potřetí pořádají kolínští hokejisté hudební festival jako oslavu ukončení hokejové sezóny. Na festivalu vystoupí skupina Škwor, poprocková skupina Turbo, vítězka Česko Slovenské SuperStar 2013 Sabina Křováková, místní symphonic-hard rocková kapela Rissla, místní punk-rocková kapela Prasákův gauč a srdcová kapela kolínských kozlů Blue Bucks. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program.

Festival proběhne na kolínském zimním stadionu (Brankovická 1289, Kolín V), který je ideálním místem z hlediska kapacity a jeho zastřešení umožňuje podobnou akci uspořádat bez rizika špatného počasí i na začátku května. Pro přespolní je výhodou také poloha u vlakové zastávky na trase Praha-Pardubice, kterou s kolínským zimním stadionem spojuje pouze lávka přes řeku Labe.

Cena vstupenky v předprodeji je 550 Kč, na místě bude možné vstupenku zakoupit za 590 Kč. Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream a na vybraných místech v Kolíně:
- v prodejně ABC Real Kolín s.r.o., Antonína Kaliny 1000/1, Kolín (u kruhového objezdu na Zálabí)
- na pokladně Vodního světa, Kolín
- po dohodě na sekretariátu SC Kolín

Akci pořádá hokejový klub SC Kolín, který má více než osmdesátiletou tradicí. Klub SC Kolín vychovává mladé hokejisty ve všech věkových kategoriích s vrcholem v A-týmu, který již několik let opanuje špičku druhé ligy. Na ledě kolínských kozlů nachází svůj domov více než 200 dětí, které trénují pod dohledem zkušených trenérů. Výtěžek z festivalu bude použit na podporu kolínského hokeje.

www.kozelfest.cz

Začátek akce: 2. 5. 2020 14:30:00
Konec akce: 3. 5. 2020 0:45:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Kluboofka Fest
Na Koupáku, Vlašim
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince
HIGHLAND GAMES Úvaly
hřiště pod kostelem, Úvaly