Křimické léto v Roští

Akce Plzeň

Křimické léto v Roští
Festivaly
Další akce ve městě Plzeň

Křimické léto v Roští ★ POPs #LIVE - nový termín

ZMĚNA TERMÍNU NA 20.6.2020!!!

První ze série akcí které jsme pro vás připravili aneb Křimické léto v Roští. Pevně věříme, že se vám bude bohatý program líbit, vybírali jsme více než pečlivě :-) Máte se na co těšit, během léta vystoupí široká škála interpretů různých žánrů a samozřejme jsme také mysleli na ty nejmenší s programem pro děti. Samozřejmě zárukou dobré nálady je spokojené břicho a tak se můžete těšit na různá kulinářská překvapení a osvěžující tekutiny s dominantou piva, které vám u nás chutná.

První z večerů zahájí oblíbená plzeňská kapela POPS:
Přijďte poslechnout největší hity 80' a 90' let zahraničního popu např. od #MichaelJackson #GeorgeMichael #Madonna #SimplyRed #PhilCollins #DepecheMode a mnoho dalších v originálním LIVE podaní.
start: 19:30

POZOR!! V RÁMCI OPATŘENÍ UVOLŇUJEME PRVNÍ VÁRKU VSTUPENEK, TAKŽE NEVÁHEJTE A KUPTE V PŘEDPRODEJI, NA MÍSTĚ UŽ NEMUSÍ BÝT KAPACITA. KE VSTUPENCE V PŘEDPRODEJI/ NA MÍSTĚ JEDNO PIVO ZDARMA.

předprodej spušten na SMSTICKET.cz - cena vstupenky 100 Kč
https://www.smsticket.cz/vstupenky/21802-krimicke-leto-v-rosti-pops

Zároveň jsme spustitli fyzickou předprodej a to přímo u nás v restauraci, kde můžete zakoupit vstupenky na všechny akce kdykoliv rámci otevírací doby.

Návod na nákup pomocí platební SMS
Návod použijte včetně všech textů (vyžaduje to operátor).

Základní cena
Pošli SMS s textem:
TICKET POPS
na číslo 9002099
Cena SMS zprávy 99 Kč. Na místě doplatíš 21 Kč.

Provozovatelem služby je smsticket s.r.o., telefonická infolinka +420 739 553 741. Cena za odeslání SMS zprávy je 99 Kč vč.DPH. Za službu technicky odpovídá Axima spol.s r.o., infolinka prsms@axima-brno.cz, www.platmobilem.cz

Z důvodu Corona virové situace možné případné změny specifikace nažízení vlády.

Začátek akce: 20. 6. 2020 19:30:00
Konec akce: 20. 6. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce