Krok za krokem - premiéra

Akce Brno

Krok za krokem - premiéra
Divadlo
Další akce ve městě Brno

Krok za krokem - premiéra

V potu a krvi rodí se člověk na svět, čistý odevzdává se druhému, smířený vrací se do země, z které se zrodil. Příběh člověka od jeho prvních nejistých krůčků, přes vrcholné období vitality, po fázi, kdy kroky ztrácí na jistotě. Rok za rokem, celým svým životem.

Premiérový pořad věnovaný 65. výročí souboru přináší neobvyklou inspiraci lidovým materiálem českých, moravských a slovenských regionů. ONDRÁŠ se v tomto programu otvírá přesahům do jiných hudebních a tanečních stylů, přesto zůstává pevně ukotven v principech tradičního folkloru. Tanec, stejně jako hudba, se v jeho podání stává médiem, které divákovi zprostředkovává emoce intrepretů.

Spolu s Ondrášem oslaví premiérou své 235. výročí také Vojenská nemocnice Brno. Premiéra se uskuteční díky spolupráci s Jihomoravským krajem. Poděkování za mediální podporu patří TIC Brno, Českému rozhlasu Brno a Rádiu Proglas.
Záštitu nad představením poskytl ministr obrany ČR Mgr. Lubomír Metnar a hejtman Jihomoravského kraje JUDr. Bohumil Šimek.

Námět: Alžběta Burianová, Anna Burianová
Režie: Alžběta Burianová
Scénář: Alžběta Burianová, Lenka Fučíková, Jan Kysučan
Hudba: Jiří Slavík
Choreografie: Barbora Bielková, Rudolf Danajovič, Lenka Fučíková, Marek Grega, Jitka Hlaváčová, Anežka Knotková, Jan Kysučan, Stanislav Marišler, David Pavlíček, Dominik Teleky
Scéna: David Janošek
Kostýmy: Sabina Panáčková


neděle v 19:00 až 21:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice