Kryštof Léto 2021

Akce Benešov

Kryštof Léto 2021
Koncerty
Další akce ve městě Benešov

Kryštof Léto 2021

Máme pro vás plán na Léto 2021! V dobré víře ve zlepšující se situaci jsme pro vás připravili samostatné podvečerní koncerty v našich oblíbených amfiteátrech – vyzkoušených, kempových i nových!

Vstup na koncerty bude od 17:30, náš host začne v 19:00 a po 20:00 se snad konečně dočkáme i my vašeho zpívání, potlesku, energie.

Doufáme, že veškerá omezení k nám i vám budou vstřícná, abychom si mohli společně užít to, co nám všem tak chybí! Přesné informace nasdílíme před jednotlivými koncerty. Areály budou zřejmě opět rozdělené do sektorů, veškerá platná opatření bereme v potaz a s maximální snahou pro vás vytvoříme bezpečné a příjemné prostředí. Děkujeme za vaši vstřícnost, trpělivost a pochopení! Zároveň tedy s lítostí potvrzujeme, že Kryštof Kempy musíme opět odložit, když jsou pořád ve hře limity kapacit, sektory a další plánované restrikce:(. Vstupenky vám zůstanou v platnosti i na rok 2022, pro případné vracení je vám k dispozici mail vstupenky@krystof.net. Samozřejmě velice oceníme, pokud si je necháte na příští rok. Všichni z kapely věříme, že už to vyjde, a že vše se v dobré obrátí! 


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce