KŮŇ 2021

Akce Lysá nad Labem

Výstavy
Další akce ve městě Lysá nad Labem

KŮŇ

Cílem této akce je představit jednotlivá plemena koní, kterých bude na výstavě ustájeno více než 130! Návštěvníky potěší teplokrevná, plnokrevná, chladnokrevná, sportovní, historická i malá plemena, poníci a miniaturní koně. Všichni budou k vidění nejen v boxech, ale i na třech předvadištích. Opět se na výstavě budou prezentovat velmi ušlechtilá arabská plemena koní. Tři krytá kolbiště budou v halách A1, A2 a C, čímž zajistíme vám - návštěvníkům i účinkujícím stoprocentní komfort nezávisle na nevyzpytatelném podzimním počasí.

Atmosféru výstavy doplní vystoupení jízdní policie, westernové show, ukázky drezury, parkuru či stylizované vystoupení staročeských hasičů s originální stříkačkou taženou dvojspřežím. Mimořádná jsou i představení národního hřebčína a hřebčinců působících na území České republiky - z Kladrub nad Labem, Písku a Tlumačova. Návštěvníci se budou moci podívat i na jedno z kol XII. ročníku Vozatajského poháru sportovních poníků, VI. Mountain and Moorland šampionátu speciálních výstavních tříd a finále celorepublikové seriálové soutěže Lead Rein poháru 2021. To vše na krytém kolbišti v hale A1.
Nedílnou součástí výstavy Kůň 2021 bude i účast tuzemských i zahraniční firem z tohoto oboru. Vystavovatelé nabídnou veškeré zboží, výrobky či služby, které jezdec i chovatel potřebují k výkonu své činnosti. Nebudou chybět jezdecké potřeby, přepravníky, kočáry, stájové technologie, široká nabídka krmiv a doplňků, kovářské zboží, veterinární doplňky a odborná literatura. Vyvrcholením pátečního a sobotního programu výstavy Kůň 2021 bude Večerní koňská galashow doprovázená audiovizuálními efekty a živou hudbou. To vše dohromady s mluveným slovem moderátora připraví kouzelné prostředí pro ty nejlepší ukázky výkonů koní i jezdců. Tak ať nám koně jdou!

Výstava je otevřená v pátek a v sobotu od 9 do 18 hodin, v neděli pak od 9 do 17 hodin.
Těšíme se na Vás! Základní vstupné 120,- Kč, zlevněné pak 80,- Kč (děti do 15 let, studenti, 65+, ZTP), děti do 130cm a ZTP/P zdarma.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce