Lapos Koloběžka cup 2019

Akce Rožnov pod Radhoštěm

Sportovní akce
Další akce ve městě Rožnov pod Radhoštěm

Lapos Koloběžka cup 2019

Koloběžka Cup je určený pro všechny, kteří mají chuť projet se na koloběžce, zazávodit si o bezva ceny a užít si den plný zábavy. Kromě Prahy se v letošním roce uskuteční zajímavý závod také na Valašsku na Pustevnách. V těchto místech lidé koloběžku využívají hlavně ke sjezdu z Pusteven k hotelu Ráztoka nebo do Rožnova, ale co takhle zkusit to opačným směrem? Přijďte si zajet časovku na koloběžce, ukázat co ve Vás je a hlavně pomoci dobré věci.

Pustevny
Kategorie závodu: Kategorie dětí 10 let a mladší 300m Kategorie 11-15 let 1 000m Kategorie 16 let a starší 2000m Online registrace do závodu odstartuje 10. února 2019. Kdo nemá koloběžku, tak při registraci si může koloběžku rezervovat a bude v den konání v místě konání bezplatně k zapůjčení. Hlavním lákadlem pro lidi bude pro registrované výjezd lanovkou zdarma a vstup na stezku v korunách stromů - Stezku Valašku (1+1) s tím že platba za jednu vstupenku bude v den konání směřována na podporu chlapců.

Přijďme svou účastí podpořit dva chlapce s těžkým životním osudem Jirku (1999) z Frenštátu pod Radhoštěm a Jakuba (2010) z Rožnova pod Radhoštěm, kteří se potýkají s těžkým postižením. Těmto dvěma chlapcům bude rozdělen celkový výtěžek projektu ze startovného. Pojďte to s námi rozjet. Opravdu se máte na co těšit!

10:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
T-Mobile Olympijský běh
Městské sady, Pelhřimov