Lenka Dusilová: Hlasová a hudební dílna - ProART Festival v Brně

Akce Brno

Lenka Dusilová: Hlasová a hudební dílna - ProART Festival v Brně
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Lenka Dusilová: Hlasová a hudební dílna - ProART Festival v Brně

ProART Festival 2020
Brno 18. - 19. 7.
Hudebně-pěvecký kreativní workshop (Jak tvoří Lenka Dusilová)
Solitérský svět jako vlastní koření hudební existence
Hledání společné hlasové vlny
Co očekávat od času sdíleného se mnou?
Jestli sníte o vlastní cestě k hudební nezávislosti nebo hledáte vlastní hudební jazyk a vyjádření, ráda se s vámi podělím o své zkušenosti. Pokusím se vás v krátkosti seznámit se svou hudební cestou a světem. Nechám vás nahlédnout do své jednoduché, ale funkční technické kuchyně či způsobu tvoření. Neočekávejte ode mě žádnou kompoziční ani technicky sofistikovanou nalejvárnu, ale spíše intuitivní experiment A improvizaci bez záruky, což k mé osobnosti patří.
Ráda bych si s vámi zazpívala. Tím, že některé moje skladby vznikají díky loopstation, pokusili bychom se společně některé hlasové party rekonstruovat, zazpívat si je a dotáhnout do tvaru, se kterým budeme spokojeni. Ti, kteří se na to budou cítit, mohou se mnou v jedné z těchto skladeb vystoupit na večerním koncertu, který proběhne ve stejný den workshopu.

Tento druh setkání pro mě bude zcela novou zkušeností a věřím, že nejen vy, ale i já se díky společné komunikaci něčemu novému naučím. Děkuji.

**Pozn.: Workshop je otevřen hudebním zvědavcům a hledačům, kteří mají za sebou nějakou základní pěveckou a hudební zkušenost.

Začátek akce: 18. 7. 2020 16:00:00
Konec akce: 19. 7. 2020 18:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce