LETNÍ DIVADELNÍ FESTIVAL POD ŠIRÝM NEBEM 2018

Akce Hustopeče

LETNÍ DIVADELNÍ FESTIVAL POD ŠIRÝM NEBEM 2018
Divadlo, Festivaly
Další akce ve městě Hustopeče

LETNÍ DIVADELNÍ FESTIVAL POD ŠIRÝM NEBEM

Na začátku prázdnin ožijí Hustopeče oblíbeným Divadelním festivalem Pod širým nebem. Na diváky čeká, kromě kulturního zážitku, unikátní historická atmosféra nádvoří domu U Synků, opojné víno místních vinařů a živá hudba k poslechu. 

Festival zahájí ve středu 11. července představení Královny v podání Divadelního souboru Smotaná hadice z Křenovic. Navazuje bohatý víkend, kdy v sobotu odehrají známí herci Nela Boudová, Ilona Svobodová a Otmar Brancuzský hru Žena, která uvařila svého manžela. V neděli pobaví, určitě nejen děti, Divadlo Strom pohádkou Hrnečku vař. Ve středu 18. července se můžete přijít podívat na Divadelní soubor Amadis Brno a jejich hru Dva. Další víkendový program zahájí v pátek 20. července představení Zelňačka, ve kterém hrají Oldřich Vízner a Otakar Brousek ml. v alt. Jan Szymik, Vojtěch Záveský, Barbora Jánová v alt. Barbora Hrušková.
Součástí programu je vždy ochutnávka vín místních vinařů.

Vstupenky jsou k dostání od 1.6.2018 v Turistickém informačním centru Hustopeče, v sítích Ticketstream, SMSticket. Hraje se za každého počasí.
V ceně vstupného je zahrnuta sklenka vína na uvítanou. Můžete si zakoupit i zvýhodněnou permanentku na všechny představení za 850,- Kč.

Začátky představení ve 20.30 hodin (pokud není uvedeno jinak).

11.07.2018 20:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce