Letní kino - Velké dobrodružství čtyřlístku

Akce Milevsko

Letní kino - Velké dobrodružství čtyřlístku
Akce pro děti
Další akce ve městě Milevsko

Letní kino - Velké dobrodružství čtyřlístku

Na kraji Třeskoprsk, v malém domku, bydlí čtyři kamarádi. Fifinka, Pinďa, Bobík a Myšpulín u táborového ohně vzpomínají na dobrodružství, která zažili v uplynulém roce. Každý z hrdinů vypráví příběh, který považuje za úplně nejlepší. Čí příběh bude nejkrásnější?

Začátky projekcí vždy po setmění (v srpnu obvykle ve 20:30 hodin). V případě deště se projekce přesouvá na následující den nebo se nekoná. Projekce se uskuteční za dodržení epidemiologických podmínek. Vstup zdarma, změna programu vyhrazena.

Na základě podmínek stanovených Ministerstvem zdravotnictví se musí všichni návštěvníci (vyjma dětí do 5,99 let) při příchodu na kulturní akci (vč. letního kina a čtvrtečních koncertů Milevské léto) prokázat splněním jedné z následujících podmínek vstupu:
• doložit negativní RT-PCR test starý nejvýše 7 dní, • doložit negativní POC antigenní test starý nejvýše 72 hodin, • absolvovat samotest na místě a prokázat se negativním výsledkem (samotest si nejlépe přineste svůj vlastní), • doložit prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce, • aplikaci očkování proti covidu-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní. V případě dotazů volejte 383 809 200. Děkujeme za pochopení, Dům kultury Milevsko

v 20:30 hod.

Zdarma

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce