Letní kino no.8

Akce Praha

Letní kino no.8
Divadlo, kino
Další akce ve městě Praha

Letní kino no.8

Virgil Oldman (GEOFFREY RUSH) je světově uznávaný znalec v oblasti výtvarného umění a starožitností. Ve svém životě je však uzavřeným samotářem. Nikdy se nedokázal sblížit s jiným člověkem, není schopný s někým spolupracovat a v životě se nezamiloval do žádné ženy.
Svou vášeň Virgil věnuje tajné sbírke ženských portrétů, kterou mu pomáhá doplňovat Billy Whistler (DONALD SUTHERLAND), člověk, kterého je ochoten pustit do svého soukromí.
V den jeho šedesátých třetích narozenin přijde nečekaný telefonát od neznámé ženy, Claire Ibbetson (SYLVIA HOEKS). Ta žádá o pomoc při odhadu a prodeji zděděné rodinné sbírky. Virgil její nabídku přijme a ocitá se ve starém domě, který je zaplněný obrazy, sochami a nábytkem. Clair však na schůzku nepřijde. Postupně přemluví Virgila k dalším pokusům o setkání, k nimž nakonec nedojde.
Začíná zvláštní hra, která jej začne přitahovat. Claire je mladá, krásná a trpí panickou hrůzou z okolního světa, a proto žije ve skrytých místnostech starého domu. Robert Virgilovi začne radit, jak krok za krokem získat srdce ženy, která se skryla před světem.
Přijďte tenhle čtvrtek do Phill's backyard a podívejte se jak se Virgilovi změní svět. Tešíme se na Vás!

Virgil Oldman (GEOFFREY RUSH) is an elderly genius art expert, who lives in Italy; he is always alone, known and appreciated by the world. He is an agent of high-end art auctions, and he has an incredible collection of paintings of women faces.
The way Virgil collects all these paintings is by taking advantage of people who take their artworks to him to examine to see if they are originals, and to give them a price. Virgil lies to the people; he tells them their artworks are fake. This with the intention of buying them later with the help of his good friend Billy Whistler (DONALD SUTHERLAND) at a very low price.
One day, a lady named Claire Ibbetson (SYLVIA HOEKS) calls him to ask if he can go to her villa to evaluate her possessions. For some reason Claire doesn't receive him, because she has a sickness regarding a socio-affective condition.
When Virgil is in the process of evaluation of Claire belongings he finds some mysterious gears; he takes them and asks for help to his friend Robert (JIM STURGESS) to know if he can reassemble those old mechanical parts.
Virgil and Claire are very close to each other, with the passage of time he falls in love with her, and also, he helps her with her phobia.
Come and see how Virgil's life changes and join us at Phill's Backyard this Thursday!
(movie is in Italian with Czech subtitles)

Místo konání akce: Phill's Backyard, Komunardů 32/894, Praha
Datum začátku akce: 20. Července 2017 21:15
Datum ukončení akce: 20. Července 2017 23:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.104N 14.4501E

Případné změny si prověřte na webu akce Letní kino no.8

Jméno organizátora: Phill's Backyard
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice