Letní kino: Poslední skaut @cooltour

Akce Ostrava

Letní kino: Poslední skaut @cooltour
Divadlo, kino
Web organizátora:
www.cooltourova.cz
Další akce ve městě Ostrava

Letní kino: Poslední skaut @cooltour

Americký mysteriózní film od režiséra Tonyho Scotta v hlavní roli s Brucem Willisem. Soukromý detektiv Joe Hallenbeck je najat tanečnicí Cory jako tělesná stráž. Příliš se neosvědčí. Cory je v noci na ulici zastřelena neznámými zabijáky a Joe si jen se štěstím zachrání holý život.

---FOR ENGLISH SCROLL DOWN---
Soukromý detektiv Joe Hallenbeck je najat tanečnicí Cory jako tělesná stráž. Příliš se neosvědčí. Cory je v noci na ulici zastřelena neznámými zabijáky a Joe si jen se štěstím zachrání holý život. Spojí se s ním Coryin přítel, černý hráč amerického fotbalu Jimmy Dix, který byl vyřazen zkorumpovaným manažerem Marconem ze svého týmu. Oba muži prohledají Coryin byt a naleznou důkazy o tom, že Marcone podplácel senátora Baynarda, čehož se dívka snažila využít, aby byl Jimmy přijat zpátky do mužstva. Marconeho muži se zmocní Joea. Manažer detektivovi s úsměvem sdělí, že senátor začíná dělat problémy a proto bude při předávání posledního úplatku zlikvidován. Samozřejmě tak, aby z vraždy mohl být obviněn Hallenbeck. Joeovi se však podaří s pomocí Jimmyho z nastražené pasti uniknout. S buldočí neústupností jde po Marconeovi, rozhodnut zničit ho za každou cenu…

VSTUPNÉ: 50,-

---ENGLISH---
Joe Hallenbeck is a burned-out detective. Jimmy Dix is an ex-LA Stallions player. Hallenbeck was hired to protect a stripper named Cory. Dix is Cory's boyfriend. When Cory is executed during a drive-by shooting, both Hallenbeck and Dix try to get to the bottom of the case.

During halftime at a televised football game, L.A. Stallions running back Billy Cole receives a phone call from a mysterious man named Milo, warning him to win the game or he's "history". Cole ingests PCP and, in a drug-induced rage, brings a gun onto the field, shooting three opposing players to reach to the end zone. Cole then shoots himself in the head. Meanwhile, private investigator Joseph Hallenbeck discovers that his wife Sarah is having an affair with his best friend, Mike Matthews. Mike gives Joe an assignment to act as bodyguard for a stripper named Cory. Afterwards, Mike is killed by a car bomb outside Joe's house.

Joe is approached by Cory's boyfriend, former Stallions quarterback Jimmy Dix, who was banned from the league on gambling charges and alleged drug abuse. After an argument where Joe and Jimmy scuffle, an annoyed Jimmy takes Cory from the stage while she is performing. Joe plans to wait outside, where he is knocked out by a team of hitmen. Jimmy and Cory leave the bar in separate cars while Joe is left to dispatch one of the hitmen. When Cory is struck from behind and stops to confront the other driver, she is killed by the hitmen. Jimmy is fired upon and pinned down, but is saved by Joe...

ENTRANCE: 50 CZK

Místo konání akce: Cooltour Ostrava, Černá louka 3188, Ostrava
Datum začátku akce: 15. Července 2017 21:00
Datum ukončení akce: 15. Července 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 49.8339N 18.2942E

Případné změny si prověřte na webu akce Letní kino: Poslední skaut @cooltour

Jméno organizátora: Cooltour Ostrava
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub