LETNÍ OTEVŘENÉ SKLEPY 2018

Akce Moravská Nová Ves

Víno Pivo
Další akce ve městě Moravská Nová Ves

LETNÍ OTEVŘENÉ SKLEPY

Vinařský spolek Moravská Nová Ves zve všechny vinaře, příznivce i milovníky kvalitního moravského vína ve čtvrtek 5. července v době od 10.00 do 19.00 hod. do autentických prostor sklepních uliček U nádraží, Výmol a Zátiší k návštěvě přibližně 25-30 otevřených vinných sklepů.


Vinařský spolek Moravská Nová Ves zve všechny vinaře, příznivce i milovníky kvalitního moravského vína ve čtvrtek 5. 7. 2018 v době od 10.00 do 19.00 hodin do autentických prostor sklepních uliček U nádraží, Výmol a Zátiší v Moravské Nové Vsi k návštěvě přibližně 25 - 30 otevřených vinných sklepů.

Naši vinaři si pro Vás připraví kompletní nabídku vín ročníku 2017, která bude doplněna o vína starší dle aktuální nabídky v jednotlivých sklepích.

Připraveno bude občerstvení s krajovými specialitami, kulturní program s vystoupením cimbálové muziky a losování anketních lístků o ceny (v 17.00 hodin, pokladna Výmol).

Nabídku ubytování můžete nalézt na webu Městyse Moravská Nová Ves (www.mnves.cz) nebo jinde na internetu (např. booking.com, e-chalupy.cz).

Naše akce Letní otevřené sklepy je velmi vhodná i pro jednodenní výlet, protože Moravská Nová Ves je dobře dostupná ze směrů Brno, Olomouc, Přerov i Bratislava díky výbornému vlakovému spojení a od našeho nádraží je areál vinných sklepů vzdálený skutečně jen pár kroků! :-)

Akce se uskuteční za každého počasí, přijeďte si užít tradičně slunečný a teplý sváteční den k nám do Moravské Nové Vsi. Pořádající vinařský spolek srdečně zve všechny milovníky dobrého a kvalitního vína k návštěvě Moravské Nové Vsi, srdce vinařské a kulturní oblasti Podluží!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Velikonoční otevřené sklepy 2024, Čejkovice
Čejkovice (okres Hodonín), Čejkovice
Čejkovické slavnosti vína
Zámecká zahrada, Čejkovice
Den v růžovém Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Velikonoční otevřené sklepy 2024, Čejkovice
Čejkovice (okres Hodonín), Čejkovice
Čejkovické slavnosti vína
Zámecká zahrada, Čejkovice
Košt vína, Výstaviště Kroměříž, neděle 31.3.2024
Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, Kroměříž