Litovel Free Jízda 2019

Akce Litovel

Litovel Free Jízda 2019
Sportovní akce
Další akce ve městě Litovel

Litovel Free Jízda 2019

CYKLISTICKÝ ZÁVOD LITOVEL FREE JÍZDA, DEGUSTACE A PRODEJ DOBRÉHO JÍDLA Z HANÉ ČI HUDEBNÍ MINIFEST. TO VŠE SE SKRÝVÁ POD NÁZVEM LITOVEL FREE FEST 2019. TATO AKCE NAVAZUJE NA DLOUHODOBĚ ORGANIZOVANÝ SPORTOVNÍ PODNIK ZNÁMÝ POD NÁZVEM LITOVEL FREE JÍZDA A STÁVÁ SE TAK NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ PORTFOLIA AKCÍ, KTERÉ PIVOVAR LITOVEL POŘÁDÁ.

Pivovar Litovel a Kick The Waves jsou pořadateli akce Litovel Free Jízda, již jedenáctým rokem. Původně zábavná cyklo projížďka Litovelským Pomoravím LITOVEL FREE JÍZDA, je cílena na aktivní lidi všech věkových skupin. Důkazem úspěšnosti tohoto projektu je každoročně narůstající počet závodníků – posledního závodu se zúčastnilo téměř 400 cyklistů všech věkových kategorií. Letos opět zařazená kategorie KOLOBĚŽEK. Startovné je zdarma a po celou dobu závodu probíhají v areálu pivovaru Litovel a.s. doprovodné akce.

Propozice
Registrace na závod i vstup zdarma.

Datum konání: sobota 15. 6. 2019

Místo konání: areál pivovaru Litovel, Litovelské Pomoraví

Pořadatel: Kick The Waves s.r.o., Pivovar Litovel a.s.,

Kategorie:

závod A. JEDNOTLIVCI startuje ve 3 kategoriích muži, ženy, junioři (muži i ženy dohromady)
závod B. RODINNÉ TÝMY (minimálně 1 rodič + dítě do 15 let)
závod C. JEDNOTLIVCI KOLOBĚŽKY - startuje se opět ve 3 kategoriích muži, ženy a junioři (junioři = společná kat. pro muže a ženy do 18 let)
Doplňkové soutěže pro děti i dospělé během závodu i po projetí cílem v Pivovaru Litovel.

Např.: Speciální akce na 50l sud "litovelského kvasničáku," pro tým, který bude mít v sobotu na startu největší zastoupení - v týmových dresech samozřejmě. (oficiální přepočítání ve 12hod na startu)

Trať:

závod A. - cca 30 km Litovelským Pomoravím (dlouhý okruh)
závod B. - cca 15 km Litovelským Pomoravím (krátký okruh)
závod C. - cca 15 km Litovelským Pomoravím (krátký okruh)
(převážně lesní a asfaltové cesty)

Co na Vás čeká?

FREE hromadný start
pohodová FREE jízda Litovelským Pomoravím
ŠKOLA KOLA - na trati i v areálu Pivovaru Litovel
aktivity / soutěže v areálu nejen pro děti
Hudební minifest - Děda Mládek Ilegal Band, Kabát Second Hand, Stracené Ráj, Walda Gang
a další doplňkový program včetně soutěží pro rodiče s dětmi na tratích i v areálu Pivovaru Litovel. Dále pak ochutnávky piva Litovel FREE na tratích i v Pivovaru Litovel.

Prezentace:
areál Pivovaru Litovel, sobota 15.6.2019 od 09.00 hod. Prezentace bude ukončena v 11.00 hod!!!

Porada, výklad tratě:
sobota 15.6.2019 v 11.30 hod v areálu Pivovaru Litovel

Start:
z areálu Pivovaru Litovel sobota 15.6.2019 ve 12.00 hod jednotlivci, ve 12.05 hod týmy
Vyhlášení výsledků:
areál Pivovaru Litovel po dojetí posledního závodníka, nejpozději však v 17,00 hod.

Vyhlašováni budou první tři muži, ženy a junioři (juniorská kategorie se vyhlašuje společně, tzn. muži a ženy dohromady, platí pro ročník narození 2000 a mladší) v závodě A.
V závodě B budou vyhlášeny rodinné týmy na prvním, druhém a třetím místě a v závodě C (koloběžky), budou vyhlášeny muži, ženy a junioři (opět společně).
Dále vyhlašujeme nejstarší, nejmladší, nejtěžší, závodník s nejlepší maskou atd.

Startovné: ZDARMA

Přihlášky:
internet: www.LitovelFreeFest.cz
poštou: Kick The Waves s.r.o., Průmyslová 2579/2, Šternberk 785 01, Tel: 777 780 322 nejpozději však do 10.6.2019. Po tomto termínu je možné se přihlásit přes formulář na na www.litovelFreeFest.cz nebo na místě.
na místě: do 11,00 hodin !!!
e-mailem: office@kickthewaves.com
Upozornění:
přihláška musí obsahovat: kategorii, jméno, příjmení, datum narození, bydliště (ulice, číslo, město a PSČ). Dobrovolnou položkou je email (slouží pro zasílání aktuálních informací).

Informace:
www.litovel.cz, ve všech restauracích s pivem Litovel

Časomíra:
Je použita kombinace čipové časomíry a časomíry na fotobuňku. Je pořizován i ruční záznam průjezdu závodníků pro případné pozdější protesty. Čipy váží pouhých 6,3 gramu a jsou upevněny na botu. V cíli je umístěna jednořádková tabule, kde běží čas závodu a závodník zná svůj čas hned v okamžiku průjezdu cílem. Veškeré výsledky budou zveřejněny i na webových stránkách poskytovatele časomíry.

Závodí se v duchu FAIR PLAY. Po trati budou rozmístěny kontroly průjezdu a kontrolní úkoly. Závodníci mladší 18 let mohou startovat pouze s rodiči nebo doprovodem starším 18 let a to pouze v ochraných cyklistických přilbách. Závodníci jsou zodpovědní za stav svého kola. Účast na vlastní nebezpečí. Pořadatelé neručí za škody na zdraví a majetku vzniklé účastníkům v souvislosti se závodem ani za škody způsobené účastníkem třetí osobě! Jede se za plného silničního provozu. Každý účastník je povinen dodržovat zákon č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích na území ČR a pokyny pořadatelů.

9:00 – 23:59

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč