Lollipopz - Vánoční megashow

Akce Ostrava

Lollipopz - Vánoční megashow
Akce pro děti
Další akce ve městě Ostrava

Lollipopz - Vánoční megashow

Vánoční program plný nových i dobře známých písniček, soutěží a zábavy máte šanci vidět jen na těchto dvou koncertech v Praze, Brně a Ostravě.

Lollipopz znáte z velkého množství kulturních akcí po celém Česku, ale také z úspěšného Youtubového pořadu Lollymánie. Mají za sebou již dvě vyprodaná turné a Youtube kanál Lollipopz již brzy překročí hranici 130 tisíc odběratelů.
Vstupenky jsou na stání s možností využít sezení, které bude v sále připraveno. Prostor pod pódiem je určen výhradně dětským divákům z důvodu zachování výhledu. VSTUPENKY MEET & GREET Jako vždy jsou také k dispozici vstupenky Meet & Greet, které kromě vstupu na koncert umožňují i vstup na uzavřené setkání se skupinou Lollipopz, s možností získání autogramu, vyfotit se a prohodit s děvčaty pár slov. A to vše bez dlouhých front! Nově také k zakoupené Meet & Greet vstupence obdržíte exkluzivní plakát. Skupina Lollipopz - NIKČA / ELIŠKA / PÁJA / NIKKI vznikla v roce 2016 a tvoří jí čtyři dívky ve věku 11-13 let. Se svým vlastním repertoárem vystupují v České i Slovenské Republice. Mají za sebou i několik televizních vystoupení a s pořadem Lollymánie se staly oblíbenými Youtuberkami mezi dětmi do 12 let.

Koncert je přeložen na 27. 11. 2021. Vstupenky zůstávají v platnosti, v případně nevyhovujícího termínu je možné vstupenky vracet do 30. 4. 2021 v místě nákupu.

18:00

490,-
990,- Meet & Greet

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce