LORD OF THE DANCE 2022

Akce Praha

Koncerty
Další akce ve městě Praha

LORD OF THE DANCE 2022

S velkou radostí přinášíme divákům a fanouškům kultovní irské taneční skupiny Lord of the Dance skvělou zprávu! České a slovenské turné bude. A bude ještě letos!

Věříme, že po více než tříleté pauze přivítají Lord of the Dance, tak jako vždy, vyprodané arény. A zcela jistě je na co se těšit!

Lord of the Dance se stali světovým fenoménem a nejnavštěvovanějším tanečním představením všech dob. Dosud je v 60 zemích na 5 světových kontinentech shlédlo neuvěřitelných 60 milionů diváků! Michael Flatley osobně a velmi přísně dohlíží na kvalitu pódiového zpracování, choreografii i na výběr samotných tanečníků.
Nyní, k 25. výročí, připravil neúnavný a nestárnoucí Flatley jubilejní evropské turné a zároveň inovovanou verzi své slavné show. Kromě nových kostýmů, skvělých speciálních efektů a rokenrolového světelného designu, který doplňuje několik klidnějších momentů představení, slibuje nadšený autor i nová taneční čísla a hudbu, to vše pod názvem Lord of the Dance: 25 Years of Standing Ovations, tedy 25 let ovací ve stoje.

Sám Flatley k tomu dodává: „Nemůžu se dočkat, až se Lord of the Dance vrátí v roce 2022 na evropská pódia. Mám pocit, že to bude nejdůležitější turné v naší 25leté historii! Umění je nenahraditelné. Doufám, že lidem zlepšíme náladu a vrátíme úsměv do tváří…“.
Jak jsme se i u nás na vlastní oči přesvědčili, takovými ovacemi, bouřlivým potleskem a rozzářenými úsměvy končí každé představení Lordů. Ti se do našich zemí vracejí již po třinácté a dosud je zde vřelým potleskem odměnilo přes 800 tisíc diváků! Michael Flatley dál následuje svůj sen a bude to zcela jistě opět nezapomenutelný zážitek.

20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
GALAKONCERT III - FILM A MUSICAL
Kongresové centrum Praha, Praha
J.A.R.
Lucerna Music Bar, Praha
Rammstein 2024
Letiště Letňany, Praha