Lordi 2020

Akce Praha

Lordi 2020
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Lordi - Praha - 22.03.2020

Metalová monstra LORDI se vrací a v březnu rozpoutají v Praze pořádné peklo!

Oblíbená finská pětice maskovaných monster je na hudební scéně už od roku 1992, avšak celému světu daly o sobě Lordi vědět až v roce 2006, kdy převálcovali své soutěžící na Eurovision Song Contest a se skladbou Hard Rock Hallelujah zvítězili na plné čáře! Od té doby už se tato banda se svými chytlavými písněmi, chraplavým hlasem zpěváka, skřípavými riffy, a především hrůznými prvky při svých živelných show plné pyrotechniky na pódiu, dostala pod kůži obrovské mase fanoušků.

V loňském roce vydali LORDI své dosud nejkontroverznější album s názvem >>SEXORCISM<< se kterým vyrazili na velkolepé a jak se i ukázalo skutečně úspěšné turné po celém světě. Na to před pár dny vyšlo zbrusu nové live DVD kapely >>RECORDEAD LIVE SEXTOURCISM IN Z7<<, kde kromě živého vystoupení ve švýcarském Prattelnu můžete najít také spoustu ohromujícího bonusového materiálu.

Maskovaní strašáci LORDI v příštím roce opět zavítají do České republiky, tak se těště na pořádně hlučnou monster show a určitě dorazte 22. března do pražského klubu Roxy, kde vypustí LORDI na své publikum z podia opravdovou hrůzu!
U toho nesmíte chybět!

Vstupenky můžete od této chvíle zakoupit na https://www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2020-Lordi a od středy 31.7. také v předprodejních sítích TicketPortal, TicketMaster a TicketStream za 750 Kč (cena platná do konce srpna).

Začátek akce: 22. 3. 2020 20:00:00
Konec akce: 22. 3. 2020 23:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce