Malá Paříž 2019

Akce Teplice

Malá Paříž 2019
Festivaly
Další akce ve městě Teplice

Malá Paříž 2019

V neděli, 4. srpna, se opět můžete těšit na multižánrový hudební festival Malá Paříž v Altánu u Zahradního domu. Program následuje :
15.00 – David Žalud – ústecký pianista, který hraje v několika jazzových formacích.

16.15 – Iva Šulcová a Tomáš Kostka – děčínské duo, které spolu vystupuje již několik let. Pianistka Iva je výbornou hudební partnerkou pro kytaristu a zpěváka Tomáše – absolventa teplické Konzervatoře. Jazz-swing.

17.30 – Hmlisto - slovenské duo, jehož tvorba vychází z lidové hudby. V jejich vlastních písních se jistě odráží i způsob jejich života na samotě středního Slovenska, bez elektřiny, v krásné přírodě.

18.30 – Manu - pětičlenná pražská kapela hraje melodickou alternativu s výrazným ženským vokálem. Jejich hudba je neotřelá a přitom má příjemný taneční nádech.

19.30 - Radka Fišarová – půvabná a výborná zpěvačka, které se často přezdívá „česká Edith Piaf“, opět přijede s akordeonistou Sashou Yasinskim a kytaristou Miroslavem Linkou. Kdo neměl to štěstí Radku a její vystoupení vidět, určitě přijďte. Není důležité jakému žánru holdujete, Radka je prostě skvělá.

20.30 - Sestry Bártovy – Martina Barta je česká zpěvačka, která žije v Berlíně a mezi její největší úspěchy patří reprezentace České republiky na soutěži Eurovize. V současné době se jen velmi málo zdržuje v ČR a připravuje se na studium v USA. Její sestra Kristýna je neméně výborná pianistka. Se svým triem v r. 2016 postoupila na finálový večer v holandském Rotterdamu mezi nejlepší 4 jazzové skupiny Evropy v soutěži evropských jazzových rozhlasových stanic. Společně spolu vystupují od počátku kariéry, nicméně každá figuruje především ve svých vlastních projektech. Jazz.

neděle v 15:00 až 21:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FOOD festival 2024
Mírové Náměstí, Kadaň
Metalfest Open Air 2024
Lochotínský Amfiteatr, Plzeň
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava