Marek Ztracený 2X v O2 areně

Akce Praha

Marek Ztracený 2X v O2 areně
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Marek Ztracený 2X v O2 areně

Přátelé, tohle je nejspíš nejduležitější událost v mém životě a začátek jedné cesty za snem...
Takhle zněla první věta, když jsem oznamoval koncert v O2 aréně 22.2.2020. Jenže se nám to trochu zvrtlo a pro velký zájem jsme museli přidat druhou :)
Těžko se popisuje jakou radost a další motivaci nám ten obrovský zájem přináší. Nejedná se o žádný "ego" krok. Jde prostě jen o to, že do koncertu zbývá pět měsíců a my už kromě pár stovek lístků do čtvrtého patra nemáme co nabídnout. Ten tlak v podobě zpráv jestli ještě budou vstupenky na stání a sezení u podia v dolní části je tak veliký, že nestačíme odpovídat. Je to ten nejpříjemnější tlak v mém životě mimochodem 

Píšete, že chcete lístky na stání, protože chcete při koncertě tančit. Píšete, že chcete sedět dole u pódia, protože chcete být blízko a líp vidět. Píšete, že jste chtěli kupovat lístek jako dárek k vánocům, narozeninám, k svátku a ptáte se, jestli ještě nějaké přidáme a já si říkám proč si masírovat ego a odpovídat ´snad příště, měli jste být rychlejší a neváhat´ .... NE !!!! a hlavně, kdo ví, co bude příště a jestli nějaké příště bude? Prostě žijeme teď a tady, tak na co si hrát, že jo?... Ty jo to je dobrý slogan to asi zhudebnim 
Prostě.. Koncerty v O2 areně budou dva a snad vy, co jste mi psali, i vy, opozdilci, máte radost.. 

Budou to dva vyjímečné večery...to vám můžu zaručit ;)


TZ Supraphon :

Zpěvák a skladatel Marek Ztracený na své narozeninové oslavě převzal zlatou desku za poslední úspěšné album Vlastní svět a věnoval svým fanouškům velkolepou show. Jeho životní koncert se uskuteční 22. února 2020 v pražské O2 areně.

Na cestě do největší haly v republice chystá Marek Ztracený mnoho překvapení. Chce se totiž se svými fanoušky setkávat, a vytvořit tak společný příběh, který s ním budou moci prožívat virtuálně na jeho webu či sociálních sítích, ale zejména osobně.

Prvních tisíc vstupenek na stání bude k dispozici za zvýhodněnou cenu. K tomu tito fanoušci budou moci získat zdarma i zpáteční jízdenku od Českých drah, a to formou kódů (celkem 2 kódy pro jízdu tam a zpět), které mohou uplatnit v období od 1. ledna do 29. února 2020. Více informací na www.cd.cz/poukazka.

„Koncert je sice v Praze, ale díky Českým drahám bude celorepublikový, z čehož mám velkou radost. Dlouhé roky totiž vystupuji po celé republice a potkal jsem tisíce skvělých lidí, kteří snad budou chtít dorazit do Prahy. A budu moc rád, pokud bezplatnou jízdenku od Českých drah využijí právě na cestu na můj koncert v O2 areně,“ dodává na závěr Ztracený.

Koncert v pražské O2 areně se uskuteční 22. 2. 2020. Prodej vstupenek bude zahájen v síti Ticketportal v pátek 1. března 2019 v 9 hodin.

Začátek akce: 22. 2. 2020 20:00:00
Konec akce: 23. 2. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce