MARPO & TroubleGang Hranice

Akce Hranice

MARPO & TroubleGang Hranice
Koncerty
Další akce ve městě Hranice

MARPO & TroubleGang Hranice

MARPO & TROUBLEGANG

Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina, patří k nejvýraznějším rapperům na česko-slovenské hudební scéně. Jeho otec, Otakar Petřina st., byl známý český skladatel a kytarista, a tak není divu, že se Marpo věnoval hudbě odmala. Svoji první bicí soupravu dostal, když mu byly 3 roky.

S rapováním Marpo začal ve 13 letech a od té doby vydal 8 studiových alb. To nejnovější, s názvem DVA, vyšlo v listopadu 2019 pod hlavičkou vydavatelství Universal.

V roce 2012 založil kapelu TroubleGang, se kterou se mu podařilo vytvořit několik rekordů na česko-slovenské hip-hopové scéně. Během roku 2016 vyprodali dvě haly - Malou sportovní a Forum Karlín. V květnu 2018 pokořili další vysněnou metu a vyprodali o2 arenu.

Na podzim 2018, nehledě na svůj mladý věk, vydal vlastní biografii Otakar III., která patřila k nejprodávanějším biografiím v ČR. Knihu napsal a nafotil známý fotograf Tomáš Beran, který byl Marpovi v patách po dobu jednoho roku. Vznikla tak rozsáhla 312 stránková publikace, dokumentující rapperův život od samého začátku. Když se začtete do osobního příběhu známého hudebníka a bojovníka, pochopíte, že Marpo opravdu má co říct a čím inspirovat nejen své skalní fanoušky.

V prosinci 2018 se Marpo opět vrátil do o2 areny, ale tentokrát ne jako hudebník, ale sportovec. Jakožto bývalý profesionální závodník v thajském boxu zvítězil v napjatě očekávaném boxerském utkání s rapperem Rytmusem. Tento souboj se bezpochyby stal tuzemskou událostí roku v bojových sportech.

Nutné je také zmínit Marpovu unikátní fanouškovskou základnu. Ti pravidelně pořádají pochody před koncertem. V roce 2018, před koncertem v o2 areně, dokonce překonali vlastní rekord a vytvořili největší fanouškovský pochod v ČR, kterého se zúčastnilo přes 4000 lidí.

V roce 2019 vydal Marpo a kapela Troublegang nové abum u Universal Music, odjeli s ním na podzim úspěšné turné po kulturních domech.

Tento rok se Marpo a TroubleGang chystají v dubnu na několik koncertů po klubech, v červnu velký koncert v Sinobo Stadium Praha a léto stráví na festivalech po ČR.

19:00 VSTUP
20:00 FOCENÍ A AUTOGRAMIÁDA
20:30 PARTY BOI - DJ
21:00 MARPO \ TROUBLEGANG

PŘEDPRODEJ JIŽ BRZY!

Začátek akce: 24. 4. 2020 19:00:00
Konec akce: 24. 4. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
LACO DECZI & CELULA NEW YORK
Městské divadlo, Prostějov
HUDEBNÍ FESTIVAL: ŠTERNBERSKÝ KOPEC 2024
U Sportovní haly Ecce Homo, Šternberk
SLET ČARODĚJNIC
Camping Žralok Plumlov, Plumlov
EVA A VAŠEK
Dům kultury, Šumperk