Martin Hrubý a Bůhví

Akce Praha

Martin Hrubý a Bůhví
Koncerty
Web organizátora:
martinhruby.net
Další akce ve městě Praha

Martin Hrubý a Bůhví

Výroční koncert s výtečnými hosty

Hostem koncertu bude zpěvačka Marta Kloučková (SKETY) a zpěvák Petr Ševčík. Slavit se bude 22 let existence skupiny Bůhví a přijít poslechnout si můžete písně z aktuálního alba „Trojka“, novinky z desky právě chystané i výběr toho nejlepšího z klasického repertoáru skupiny Bůhví. I pro ten poslední říjnový den stojí za to žít, sebrat se a jít!

Kapelu Bůhví založil Martin Hrubý v roce 1995 na gymnáziu Přípotoční v Praze. Dvorním textařem kapely se stal jeho spolužák Vojtěch Probst. Jako autorská dvojice spolu fungují dodnes. Repertoár kapely stojí na jejich společné tvorbě. V minulosti autorsky přispívali Ondřej Brzobohatý a Pavel Trojan.

Převážně folková byla první demo nahrávka „Bůhví“ (WIND, 2002). Jako Czech World Music byla označována první deska „Akt“ (WIND, 2004). Mísily se na ní vlivy kubánské, balkánské, orientální, ruské i afro-americké hudby. Žánrově ukázněnější bylo druhé album „Hodina“ (EMI, 2007), směřující k pop music. Aktuální deska „Trojka“ (Label O, 2016) je svobodně rozkročená mezi popem a folkem a tváří se jako dospělá.

Více na www.martinhruby.net

Místo konání akce: MALOSTRANSKÁ BESEDA, Malostranské náměstí 21, Praha
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/martin-hruby-a-buhvi-rock-pop-malostranska-beseda-praha-1054640?tc=CZECHBLUES
Datum začátku akce: 31. Října 2017 20:30
Datum ukončení akce: 31. Října 2017 23:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0883N 14.4048E

Případné změny si prověřte na webu akce Martin Hrubý a Bůhví

Jméno organizátora: Martin Hrubý
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
J.A.R.
Lucerna Music Bar, Praha
Marta Jandová
Lucerna Music Bar, Praha