Masopust, oslavy jídla

Akce Královské Poříčí

Masopust, oslavy jídla
Vaření, Gastronomie, Zvyky a tradice
Další akce ve městě Královské Poříčí

Masopust, oslavy jídla

Masopust – Oslavy jídla (v sobotu 7. 3. 2020 od 11 do 15 hodin) na Statku Bernard v Královském Poříčí
Přijďte se bavit a hodovat na Statek Bernard!
V 11 hodin se sejdou masky u zámečku v Královském Poříčí. Bude se nabízet drobné občerstvení, zvolíme krále Masopustu a oceníme nejnápaditější masky! Zúčastněte se také Vy! Přijďte v kostýmu, užijte si pravý venkovský karneval!
Nasajte s námi nezaměnitelnou atmosféru tradičních masopustních rejů, čeká Vás kulturní program - muzika, divadlo, vystoupení dětí – pobavit Vás přijdou malí umělci z místní mateřské školy, na závěr slavnostně pohřbíme masopustní basu.
Jste zváni na jedinečné zabíjačkové hody! Starobylý masopustní jarmark, který pojímáme jako velkou oslavu jídla, bude nabízet vybrané uzeniny, sýry, perníky, pražené oříšky, trdelníky a spoustu dalších dobrot!
Zabijačkový raut , aneb sněz na co máš chuť - od 11 do 15 hod. bude v hodovní síni probíhat zabijačkový raut, kde budou samé vybrané speciality. Cena vstupenky je 199,-/1 osoba, děti do 4 let zdarma v doprovodu dospělého, děti 4 - 12 let - 109,-. V ceně vstupenky můžete volně vybírat z rautové nabídky po dobu setrvání v hodovní síni (v ceně vstupenky nejsou zahrnuty nápoje).

VSTUPNÉ NA AKCI - ZDARMA.

Více informací na:
https://www.statek-bernard.cz/novinky/masopust-oslavy-jidla-2020

Začátek akce: 7. 3. 2020 11:00:00
Konec akce: 7. 3. 2020 15:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce