Mělnický Vinařský Běh 2019

Akce Mělník

Mělnický Vinařský Běh 2019
Sportovní akce
Další akce ve městě Mělník

Mělnický Vinařský Běh 2019

Mělnický Vinařský Běh se letos bude konat již po 6. a i tentokrát bude pro účastníky a přihlížející program a spousta zábavy. Mělník je jedním z nejhezčích českých měst, a to díky své historii, přirodní i architektonické kráse a nepřebernému množství kulturního i sportovního vyžití.

Mělnický Vinařský Běh je akce, která již od svého vzniku láká stovky běžeckých nadšenců, amatérských sportovců, ale i úplných začátečníků. Právě díky přivětivému prostředí, krásné trati podél řeky, kulturnímu zázemí akce, ale i uvolněné a přátelské atmosféře všech okolo.

Na Mělníku máme pro každého ten pravý závod, ať už je člověku 7 let, nebo třeba 99. V letošním roce je akce opět přichystána mělnickým bežeckým spolkem Run the World z.s., který spolu s IronTime o.s. připraví nejenom výborný sportovní zážitek na certifikované trati s profesionálním měřením, ale i nezbytný servis a zábavu okolo. V předchozích letech se na trať všech závodů (v rámci dospělých i dětských tratí) postavilo přes 400 závodníku, mnoho z nich věrných již od prvního ročníku.

Zázemí závodu i letos poskytne vinařství Bettina Lobkowicz, které přislíbilo záštitu nad touto akcí a ve svých prostorech nabídne všem závodníkům a jejich rodinám a kamarádům ten nejlepší komfort. V zázemí bude možnost se převléknout, připravit na závod, občerstvit a pro všechny tam bude přichystána spousta zábavy.

Již 28. září to vypukne. Mělník byl a vždy bude městem vína, soutoku Labe a Vltavy, v září to ale bude i město běhu!

Těšíme se na Vás v hojném počtu již 28.9.2019.

Sobota 28. září 2019 v 9:00 až 14:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čarodějnický běh
hřiště pod kostelem, Úvaly
Čarodějnický běh
hřiště pod kostelem, Úvaly