Memoriál Dany Onderkové 2017

Akce Bílá

Memoriál Dany Onderkové 2017
Sportovní akce
Chata Doroťanka, Bílá
Další akce ve městě Bílá

Memoriál Dany Onderkové 6. Ročník

Vážení přátelé, kamarádi a příznivci adrenalinových sportů rok se opět s rokem sešel, a my DIRTY RIDERS z.s. Vás tímto chceme všechny pozvat na 6. ročník memoriálu DANY ONDERKOVÉ mountainboardových závodů. Memoriál se bude letos konat v již tradičním termínu a to od 16.06.2017 do 18.06.2017, kdy hlavní vzpomínkové, závodní a společenské klání proběhne v sobotu 17.06.2017. Místem konání je opět jako v předešlých ročnících horská chata Doroťanka na česko (resp.moravsko-slezsko)-slovenském pomezí, kousek cesty od známé hory Bílý kříž.

Náš organizační tým při přípravě letošního ročníku čerpal z tradice minulých let, tak aby si kvalita akce zachovala svůj standart a vy účastníci i návštěvníci si opět přišli na své. Nic se však nemění na tom, že by se událost opět měla stát setkáním přátel, známých, kamarádů a vyznavačů adrenalinových sportů se vzpomínkou na naši rajderku číslo 1 DANU ONDERKOVOU. A proto je pro Vás letos připraveno toto:

Program

PÁTEK 16.06.2017 – volné ježdění na sjezdovce a v okolí horské chaty, instalace skoku do BAGU a BAGU samotného, testování závodních tratí – welcome fire + welcome party

SOBOTA 17.06.2017
10:00 – zápis do závodů
11:00 – start DOWNHILL ATB
12:00 – start DOWNHILL MTB
13:30 – start PARALEL SLALOM ATB/MTB
16:00 – start FREESTYLE JAM – na připravených skocích a bagu
17:30 – vyhlášení výsledků závodů
19:30 – koncert kapel

FELL ON MAD DAYS – alternative rock – Frýdlant nad Ostravicí
ATTACKCO – crossover, mishmash – Kunčice pod Ondřejníkem
SPIDER X – rock, rock and roll – Frýdlant nad Ostravicí
NIRVANA REVIVAL FECAL MATTERS – nirvana+systém of the down – Frýdek-Místek

NEDĚLE 18.06.2017 – chil out sesion, foto sesion, free day party
Startovné pro účastníky závodů: 100 kč (v ceně pivo + klobása+tričko)

Dále na letošním memoriálu DANY ONDERKOVÉ bude opět vypsána kategorie MASTERS tzn. borci starší 40.let věku včetně.
Sjezdovka: vybavená „moderním“ vlekem poma v délce 150 m, vlek pojede dle zájmu po celou dobu konání akce.

Doporučujeme ubytování Horská Chata Doroťanka částečně nově zrekonstruovaná chata s ubytovací kapacitou 45 lůžek ve 2,3,4,6 lůžkových pokojích. V případě zájmu o ubytování prosím kontaktujte GRAMCE buďto na čísle 604 468 939 nebo mailu jankramosil@seznam.cz z důvodu registrace vašeho ubytování. Cena za ubytování je 250 Kč/noc a to včetně snídaně.
Stravování a pitný režim: zajišťuje Horská Chata Doroťanka opět v lidových cennách s příjemnou obsluhou, kdy celý personál se na Vás všechny návštěvníky již moc těší. Letošní rok pro naši akci chata připravila prodej nápojů po celých baleních za ceny shodné s maloobchodními cenami.

Terenologie v okolí: zejména lesní a luční cesty s možnými sjezdy na mountainboardu i kole + bonus v okolí dostupné i asfaltové sjezdy pro longboard tudíž prkýnka všech druhů s sebou jelikož v minulém roce se okolním cestám dostalo péče v podobě generální opravy.

Další novinkou pro letošní rok je, že přibude i nějaká ta atrakce pro nejmenší návštěvníky tak, aby si oni přišli na své.

Na závěr snad už jen dodáváme, že celý DIRTY RIDERS team se na Vás opět moc těší a samozřejmě Vás všechny zve na tuto jedinečnou akci konanou v samotném nitru malebných beskyd. Takže všichni milovníci adrenalinu naviděnou …

Místo konání akce: Chata Doroťanka, Bílá
Datum začátku akce: 17. Června 2017 10:00
Datum ukončení akce: 18. Června 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4744N 18.5417E

Případné změny si prověřte na webu akce Memoriál Dany Onderkové 6. Ročník

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč