Městské slavnosti 2019

Akce Ledeč nad Sázavou

Městské slavnosti 2019
Slavnosti
Další akce ve městě Ledeč nad Sázavou

Městské slavnosti 2019

Město Ledeč pořádá v sobotu 8. června 2019 již tradiční městské slavnosti.

VSTUP ZDARMA !!!

Na dvou pódiích se představí:

POLETÍME?
Skupina dobře vypadajících mužů hrající original banjo punk future jazz kántry v turbošansonovém duchu. Žádné zvuky nástrojů co neexistují, žádné texty o věcech, co se nestaly, anebo nikdy nestanou. Jemné, přesto vulgární, přízemní, leč nad věcí, smutné, přeci veselé, sladké, přesto hořké. Respekt to Waldemar Matuška, Voskovec a Werich, Jiří Šlitr a Semafor, Ivan Mládek, Divadlo Sklep a Jára Cimrman.


JIŘÍ SCHMITZER
Oblíbený český herec a písničkář. Absolvoval Divadelní fakultu AMU a později nastoupil do Činoherního studia v Ústí nad Labem. V roce 1989 ho angažovalo Studio Ypsilon, které je dosud jeho domovskou scénou.

MEGAPHONE
... svěžím větrem české klubové i festivalové scény. Základem je rozmanitý a rozpoznatelný mix funku, rocku, reggae či disco s jasným rukopisem.


ZELENINA
Kapela Zelenina v čele s Honzou Říhou je na scéně už přes pět let a pomalu ale jistě se její posluchačská základna rozrůstá. Skupina původně vznikla jako interní studiový projekt, u kterého se ani nepočítalo, že půjde mezi lidi. Naštěstí se tak nestalo a máme na scéně další ambiciózní kapelu na vzestupu. Za sebou už má třeba turné s Divokým Billem.
http://zelenina.net/

VÍKEND
Ledečská country beatové kapela jejíž repertoár se postupem času ustálil do podoby, které se říká moderní country. Zde je také těžiště současného repertoáru, stále více jej však doplňují některé klasické skladby rockového nebo bluesového stylu. Ve výběru písní najdeme i písně patřící mezi osvědčenou lidovku.

LIBKOVANKA
Jihočeská dechovka Libkovanka nese svůj název podle místa svého vzniku, Libkovy Vody nedaleko Pelhřimova na Českomoravské vysočině. Je to parta většinou mladých muzikantů, pocházejících z celé oblasti Jihočeského kraje a Vysočiny, kteří mají velikou chuť hrát klasickou jihočeskou muziku.
http://www.libkovanka.cz/

14:00 – 23:59

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce