Metalové Vánoce 2017

Akce Brno

Metalové Vánoce 2017
Koncerty
Web organizátora:
www.semilasso.cz/
Další akce ve městě Brno

Metalové Vánoce

Metalové Vánoce
KC Semilasso
Na již tradiční akci v Semilasse nám letos nadělí „metalovou smršť“ velká jména, jako thrash metalový ARAKAIN a black metalový ROOT. S nimi budou nadělovat brněnský úderky thrash corový UNHOLY ONES , metalový ARCH OF HELL a samozřejmě ostřílená rock n rollová banda ze znojemských končin, kapela OCELOT !!!
ARAKAIN – skupina, kterou je zbytečné dlouze představovat. Po dlouhých letech, kdy do Semilassa pravidelně zajíždí se svými koncerty v rámci svých koncertních tour, tentokrát představí svůj festivalový set, plný starých i nových pecek. Takže metloši navléct džísky a naklusat o vánocích do kotle.
http://www.arakain.eu/
ROOT – brněnská black metalová legenda slavící 30 let na pódiích u nás i v zahraničí. Root je původce druhé vlny black metalových kapel, následujících po kapelách Venom a Bathory. Dnes je Root jedním z nejuznávanějších metalových těles z české republiky pod vedením BigBosse. Při této show poznáte opravdové blackové vánoce, protože Satan nikdy nespí!!!
http://www.rootan.net/
UNHOLY ONES – brněnská kapela hrající směs hardcoru a thrash metalu nenechává žádné publikum nikdy v klidu stát. Chcete-li si ukroutit hlavu při brutálních ostrých riffech, nesmíte si tuhle smečku určitě nechat ujít. Má za sebou již hodně koncertů s velkými zahraničními kapelami a rozhodně s nimi vždy řádně drželi krok. Tuhle show prostě musíte zažít LIVE!!!!
http://unholyones.cz/
ARCH OF HELL –Sedmičlenná banda pekelníků nesoucí příznačné jméno Arch Of Hell není na české hudební scéně žádným nováčkem. Tato brněnská metalová skupina ve své muzice klade důraz na tvrdé kytarové riffy a výrazné klávesové melodie. To celé pak dotváří hned dvě vokální linky, v podobě hutného growlingu, screamu a čistého ženského zpěvu. Formace je také známá pro svou energickou show, která nenechá posluchače jen tak klidu postávat a přinutí je jít do „mosh pitu“!!!
www.archofhell.com
OCELOT – tato skvělá znojemská Rock n Rollová mašina letos jezdí koncerty pod vlajkou svojí nově vydané desky „Pekelný stroj“. Tato dynamická show, při které je Volume přidáno naplno, vám zajisté vyrazí dech. Ocelot brázdí českou scénu již několik desítek let a je znát, že s přibývajícími léty na podiu pánové jen mládnou.
https://www.ocelotband.eu/
PŘEDPRODEJ VSTUPENEK:
KC SEMILASSO, Palackého třída 126, Brno
tel.: 720 996 281
TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM , Radnická 2, Brno
tel.: 542 210 863
INDIES, Poštovská 2, Brno
tel.: 542 218 382
STUDENT AGENCY, Dům pánů z Lipé, nám. Svobody 17
tel.: 539 000 770
TICKETPORTAL
tel.: 224 091 439
CK KUDRNA, Krámek CK Kudrna v podchodu pod Hlavním nádražím
tel.: 542 210 660
email: ck@kudrna.cz

Místo konání akce: Semilasso, Palackého třída 126, Brno
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/Event/Metalove_Vanoce-132082
Datum začátku akce: 28. Prosince 2017 18:00
Datum ukončení akce: 28. Prosince 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2275N 16.5931E

Případné změny si prověřte na webu akce Metalové Vánoce

Jméno organizátora: Semilasso
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce