Mezinárodní festival outdoorových filmů 2018

Akce Ostrava

Mezinárodní festival outdoorových filmů 2018
Festivaly, Kino
Další akce ve městě Ostrava

Mezinárodní festival outdoorových filmů 2018

17 hodin 
Vernisáž výstavy fotografií Ivo Dvořáka: SVAŤA BOŽÁK - RACE ACROSS AMERICA. Autogramiáda hostů festivalu. Výstava potrvá do 30. 10. 2018 a je zdarma. Každý návštěvník vernisáže obdrží slevový kupon 1 + 1 na Slavnostní zahájení festivalu - k jedné zakoupené vstupence v hodnotě 80 Kč dostanete druhou zdarma. Místa v sále jsou číslovaná.


18 hodin 
Slavnostní zahájení: bohatý program s hosty festivalu a projekcí TOP filmů MFOF 2018.
Hosté: Anna Hanuš Kuchařová, nejlepší česká slacklinerka - hlavní host festivalu; Ing. Jiří Soukup (91 let), Mistr světa, Mistr Evropy a Mistr ČR v atletice veteránů - čestný host festivalu; Pavel Kořínek a Leoš Husták, účastníci prvovýstupu na Nanga Parbat – hosté festivalu; představitelé města Ostravy; Moravskoslezského kraje a městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz.
Účinkující: Esther Lubadika (Angola) – zpěv, tanec. Vzdušný balet (akrobacie na šále) – Cirkus trochu jinak. Moderuje: Vladimír Polák, člen činohry Národního divadla moravskoslezského.
Projekce filmů: WILD ICE BACKCOUNTRY SKATING ALASKA (Paxson Woelber, USA), BACK TO HEIGHTS (Jan Žůrek, ČR), SAFETY THIRD (Taylor Keating, Cedar Wright, USA), FRONTIER OF FIRSTS (Tyler Allyn, USA).

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
OPAVA SLAVÍ FEST 800
Stříbrné Jezero, Opava
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
Kamenité Čas Rock Fest 2024
Areál Kamenité, Vyšní Lhoty