Mezinárodní JOB DAYS LÉKAŘSTVÍ A ZDRAVÍ

Akce Praha

Mezinárodní JOB DAYS LÉKAŘSTVÍ A ZDRAVÍ
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Mezinárodní JOB DAYS LÉKAŘSTVÍ A ZDRAVÍ

Největší náborová akce lékařů a zdravotních sester všech dob v Praze ve dnech 20.-21.10.2017.
Velké zdravotnické zařízení z České republiky se pokusí konkurovat kariérním možnostem v Německu a Rakousku
9. Mezinárodních job days lékařství a zdraví a 3. Mezinárodních job days pro zdravotnický a pečovatelský personál, které se uskuteční v NH Hotelu City Prague ve dnech 20.-21.10.2017, se zúčastní rekordní počet vystavovatelů. Celá řada TOP nemocnic z Německa a Rakouska do Prahy dorazí vůbec poprvé, aby se českým lékařkám a lékařům a zdravotním sestrám prezentovaly jako atraktivní zaměstnavatel. Na letošní akci si návštěvníci budou moci rovněž poprvé vybírat z více než 40 klinik ze všech rakouských regionů, jejichž provozovateli jsou ty největší zdravotnické skupiny.
Vedle nejlepších nemocnic a zdravotnických zařízení z Německa se v Praze představí také univerzitní nemocnice. Novinkou letošního ročníku je účast jedné velké české zdravotnické skupiny, do které patří celá řada klinik a nemocnic, včetně vlastních laboratoří, která se bude snažit obstát v přímé konkurenci německých a rakouských nemocnic. Odborní návštěvníci z řad lékařek, lékařů, čerstvých absolventů i studentů lékařských fakult a zdravotních sester se mohou těšit na jedinečnou "záplavu" kariérních možností napříč všemi odbornostmi a pečovatelskými obory a budou si moci vybírat z 300 volných pozic. Zastoupené nemocnice mají zájem jak o lékaře bez atestace a s atestací, tak i primáře a vedoucí lékaře. Lékaři ve vedoucích pozicích se v Německu a Rakousku řadí k nejlépe placeným profesím. Rovněž zdravotní sestry a pečovatelský personál se kromě vysokých platů mohou těšit na celou řadu atraktivních benefitů. Návštěvníci akce se budou moci ptát na vše, co je o práci v zahraničí zajímá, přímo 200 manažerů nemocnic, stejně jako českých lékařek a lékařů, kteří v Německu či Rakousku již dnes pracují.
Zastoupené TOP nemocnice zájemcům o práci kromě vysokých výdělků dále nabízí celou řadu benefitů jako firemní příspěvky na penzijní pojištění, dětské školky v areálu nemocnic, hrazené kurzy dalšího vzdělávání, pracovní poměr na dobu neurčitou, pracovní podmínky slučitelné s rodinným životem, příspěvky na spoření, finanční příspěvek na stěhování či minimálně 28 dnů dovolené v případě práce po celý kalendářní rok a mnohé další. Rovněž zmíněné české zařízení se velmi dobře připravilo, aby se svou nabídkou kariérních možností dokázalo v konkurenci německých a rakouských nemocnic uspět. Účast nemocnic a zdravotnických zařízení ze všech spolkových zemí a regionů Německa a Rakouska, stejně jako české zdravotnické skupiny, je vynikající zprávou pro všechny odborné návštěvníky, kteří se chtějí informovat na nové kariérní možnosti, ať už se jedná o lékaře, zdravotní sestry či pečovatelské pracovníky. V rámci akce se uskuteční velká tombola o věcné a peněžní výhry v celkové hodnotě 150 000 Kč. Další informace o akci a hodnotné tombole (rámcový program Job Days 20.-21.10.) získáte na Facebooku: JOB-VELETRH-LÉKAŘSTVÍ-A-ZDRAVÍ

Kontakt: pr@agentura-rtk.cz, www.agentura-rtk.cz

Místo konání akce: NH Prague City, Mozartova 261/1, Praha
Datum začátku akce: 20. Října 2017 14:00
Datum ukončení akce: 21. Října 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0713N 14.3972E

Případné změny si prověřte na webu akce Mezinárodní JOB DAYS LÉKAŘSTVÍ A ZDRAVÍ

Jméno organizátora: JOB VELETRH LÉKAŘSTVÍ A ZDRAVÍ
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov