Mezinárodní Letní Dětské Hry Kamevédy 2019

Akce Velké Meziříčí

Mezinárodní Letní Dětské Hry Kamevédy 2019
Akce pro děti, Den dětí
Další akce ve městě Velké Meziříčí

Mezinárodní Letní Dětské Hry Kamevédy

Milí rodiče a přátelé Kamevédy,

blíží se naše první Letní dětské hry. Ještě jednou přijměte pozvání na tuto akci, plnou sportu, zábavy a nových zkušeností nejen pro děti.

Je skvělé, že se svým dětem věnujete naplno a prožíváte s nimi jejich dětství, rozvíjíte jejich schopnosti. Přesně pro Vás je tato akce určena. S dětmi si užijeme závodění, bude zde dostatek příležitostí pro motivaci a vyzkoušení různorodých disciplín, sportovních i nesportovních.

Kategorie her jsme zvolili ve věku, kdy většinou ještě není rozhodnuto o budoucí sportovní orientaci dítěte. Vaše dítka budou mít skvělou příležitost si během jednoho dne vyzkoušet množství disciplín a vy si budete moct vytvořit přehled o jejich celkovém potenciálu. Budete mít také možnost prodiskutovat jejich schopnosti s trenéry, odborníky a dalšími rodiči.

Hry jsou omezeny počtem zúčastněných dětí, pro každou věkovou kategorii max. 50, celkem tedy 250 dětí. Je to z toho důvodu, že bychom dětem chtěli poskytnout maximální pozornost, péči a prostor při zápolení v disciplínách. Jako i na ostatních akcích, přednost mají „členské" děti, tedy děti rodičů, kteří jsou členy klubu Kamevédy.

Ať už jste či nejste členy, a chcete se zúčastnit kamevéďáckých her, zarezervujte si místo co nejdříve, nejlépe do 15. dubna 2019, po tomto termínu budou volná místa dána k dispozici sportovním oddílům. Celková uzávěrka přihlášek je 1. května 2019.

7:30 – 21:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čarodějnice
Rybník Stráž, Pelhřimov
Pobytový rybářský tábor u rybníka Budín
LDT Žirovnice okr. Pelhřimov, Žirovnice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou