Mezinárodní pivní festival 2021

Akce České Budějovice

Festivaly, Víno Pivo
Další akce ve městě České Budějovice

Mezinárodní pivní festival

NEJPRESTIŽNĚJŠÍ PIVNÍ FESTIVAL V ČESKÉ REPUBLICE
Největší jihočeská přehlídka pivovarů a minipivovarů nabídne svým návštěvníkům pestrou ochutnávku tradičního zlatavého moku. České i zahraniční pivovary představí svá klasická piva, pro labužníky budou připraveny pivní speciály z produkce desítek českých i zahraničních pivovarů.

OBČERSTVENÍ A DELIKATESY
K dobrému pivu jistě patří také dobré jídlo. Vaše chuťové pohárky potěší stánky s občerstvením, pivními klobáskami i jinými dobrotami nejen od českých farmářů. ŽIVÁ HUDBA A ZÁBAVA Na podiu čeká návštěvníky bohatý hudební program. Těšit se můžete na koncerty kapel různých žánrů, chybět nebudou ani soutěže a další zábava.

NEJPRESTIŽNĚJŠÍ PIVOVARNICKÁ CENA
Součástí samotného festivalu je udílení nejprestižnější pivovarnické ceny Zlatá pivní pečeť, jejíž význam daleko přesahuje hranice České republiky i samotné Evropy. Ocenění předchází několikadenní degustační testování více než 200 vzorků z pivovarů desítek zemí světa. Vítězové bojují o nejvyšší ocenění WORLD BEER SEAL 2021. Dlouholetá tradice a účast mezinárodních certifikačních autorit z tohoto ocenění činí skutečný klenot a významnou metu domácích i zahraničních pivovarů. Na festivalu jsou udělovány také ceny pro nejlepší výrobce ciderů WORLD CIDER SEAL 2021 a minerálních vod GOLDEN WORLD SPRING 2021.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce