Meziříčská muzejní noc 2020

Akce Valašské Meziříčí

Meziříčská muzejní noc 2020

Meziříčská muzejní noc neodmyslitelně patří k hojně navštěvovaných akcí ve Valašském Meziříčí a nejen pro místní obyvatelé se stala krásnou a zajímavou tradicí. Zapříčila se tím, že nabízí pozoruhodný zážitek zcela jinak prožít atmosféru určitého místa v nočních hodinách. V tuto noc s mimořádnou nabídkou doprovodných programů jedenáctý ročník otevřou tyto instituce:

Cafe Tucan, Evangelický kostel, Galerie Kaple, Galerie Krásno, Galerie Sýpka, Hospůdka Přístav, Hvězdárna Valašské Meziříčí, Jako Doma, Kino Valmez, Kostel Nejsvětější Trojice (Muzeum regionu Valašsko, p. o.), Kulturní zařízení města Valašského Meziříčí, M-klub, Městská knihovna Valašské Meziříčí, Moravská gobelínová manufaktura, Muzejní a galerijní centrum, Muzeum řeznictví, Muzeum valašských strašidel - SVČ Domeček, Prostor - dům pro milovníky umění, Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská Valašské Meziříčí, T. J. Sokol Valašské Meziříčí,Turistické informační centrum, Vrtule – svět her a poznání, ZUŠ Alfréda Radoka Valašské Meziříčí, ZUŠ B-Art.

Program Muzejní noci v institucích a na II. nádvoří zámku Žerotínů bude pořádně nabitý, a aby mohli návštěvníci nechat odpočinout svým nohou, je připraven tradiční Noční expres, který návštěvníky přiblíží k jejich vytyčeným cílům za symbolické celonoční jízdné 30 Kč. Hlavní nástupní zastávka bude na II. nádvoří zámku Žerotínů.

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Od Nordkappu k Sahaře – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov