Michal David - Britterm Tour 2021

Akce Ostrava

Michal David - Britterm Tour 2021
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

Michal David - Britterm Tour 2021

Úspěšný zpěvák, producent a hitmaker Michal David po delší době zavítá do největších krajských měst se svou speciální Britterm Tour 2021 !

Michal David se opět představí se svou kapelou KVATRO, která ho doprovázela na úspěšných Open Air Tour v roce 2018 - 2020.

Diváci se mohou těšit na největší hity Michala Davida a nebudou ochuzeni ani o vánoční písně. Playlist bude pestrý. Některé písně budou vybrány přímo na přání fanoušků. Letošní předvánoční čas bude opravdu nezapomenutelný.

" Jsem moc vděčný, že už se koncerty zase můžou pořádat. Moji fanoušci už mi opravdu chybí a já se těším, až zase budu stát na pódiu a společně si to užijeme. Playlist bude opravdu bohatý a rozhodl jsem se, že před koncerty udělám veřejnou anketu, které písně by diváci chtěli slyšet nejvíce. Samozřejmě, že zvolené písně budou tvořit jen část playlistu, ale i tak si myslím, že to bude super ! Předvánoční doba je většinou pro všechny hektická a já věřím, že těmito koncerty se nám aspoň nachvíli podaří naladit na klidnější vlnu. Ale aby mě moji fanoušci nebrali za slovo, koncerty určitě poklidné nebudou. Jak je to u mne zvykem - pojedeme Non-Stop mejdan. "

Pro ty největší fandy budou vždy připraveny v omezeném počtu populární VIP vstupenky – Meet & Greet – které majitelům zajistí osobní setkání s Michalem Davidem po koncertě.

19:00

Ostrava – Ostravar arena – původní termín: 25.11.2021 – NOVÝ TERMÍN – 1.4.2022

990,- stání u pódia
490,- stání 590,- / 490,- sezení 2 000,- VIP

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
Leoš Mareš
Multifunkční aula GONG, Ostrava
Leoš Mareš
Multifunkční aula GONG, Ostrava