MIG 21 na Flédě 10.11.2021

Akce Brno

Koncerty
Další akce ve městě Brno

MIG 21 na Flédě

MIG 21 se vrací do Brna na klubová pódia s novým albem Džus noci! Po žhavé letní show na výstavišti kapela opět zahraje na Flédě. A to hned dvakrát: 10. a 11. listopadu.

Na koncertě uslyšíte nové skladby i singly, které vznikaly v průběhu posledních let a kapela je již hraje na svých koncertech, a tak písně jako “Svoboda není levná věc”, “Hurá”, “Hyjé!”, “Hej kámo” nebo “Těsně vedle sebe” už fanoušci znají v klipové či streamingové podobě. Albovou novinku Džus noci uvede na trh singlovka “Hádej, co žena žádá”, ke které vzniká animované lyric video pod taktovkou předního stage/graphic/video designera Matyáše Vordy, kterého budou hudební fanoušci znát především z kapely Mandrage.

Skupina profesionálních striptérů a příležitostných hudebníků MIG 21 šlape jako prvotřídní mašina už od roku 1998. Tehdy se kapela zformovala kolem frontmana Jiřího Macháčka. Na kontě mají dosud šest studiových alb, dvě koncertní DVD a nespočet živých vystoupení (nejen) napříč celou republikou. Nemálo hitů z jejich repertoáru již zlidovělo a stalo se součástí kánonu české populární hudby.

20:00

479 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce