Miloš Meier - Drumming Syndrome Tour 2019

Akce Ostrava

Miloš Meier - Drumming Syndrome Tour 2019
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

Miloš Meier - Drumming Syndrome Tour 2019

Speciální bubenická show jednoho z nejlepších, nejuznávanějších a nejvytíženějších bubeníků v České republice, Miloše Meiera

Jeho bubenické koncerty, nazvané „Drumming Syndrome", získávají čím dál větší pozornost fanoušků a hudebních kritiků. V programu bubenické show Drumming Syndrome hraje Miloš Meier spoustu bubenických sól, skladby kapel ve kterých působí a také skladby, které jsou speciálně složené pro tento projekt. Díky Milošově spolupráci s veličinami české hudební scény (Michal Pavlíček, Kamil Střihavka, BSP, Supergroup.cz, Daniel Landa, Pražský Výběr, Stromboli ...) lákají jeho vystoupení spoustu muzikantů a hudebních fajnšmejkrů. Jeho působení v kapelách Dymytry či Stroy zase obdivuje spousta fanoušků rockového a metalového žánru.

Bubenická kvalita Miloše svědčí o tom, že vystupoval s touto show na největších bubenických festivalech v Evropě. Mezi ně například patřily Meinl Drum Festival v Německu, kde hrál po boku světové bubenické špičky používající činely značky Meinl, dále je to festival Drummersday v Holandsku, kde zase hrál po boku belgických a holandských nejlepších bubeníků. Vrcholem bylo jeho bubnování na La Rioja Drumming Festivalu ve Španělsku, který je jedním z největších bubenických festivalů na světě. Miloš zahrál na jednom pódiu třeba s Rayem Luzierem z kapely Korn, Tommy Aldridgem - ex Ozzy Osbourne a Whitesnake, nebo Chrisem Colemanem – Prince.

19:00

170,-

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce