Milujeme Zemi /přednáška/

Akce Kyjov

Milujeme Zemi /přednáška/
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Kyjov

Milujeme Zemi /přednáška/

Zveme Vás na přednášku "Milujeme Zemi "

aneb

česko-slovenskými silami společně za ochranou přírodního dědictví a světově významných ekosystémů pralesa, oceánu a mokřadů.

Povídat a promítat se bude vedle všech aktivit Spolku Prales dětem především o rezervaci Green Life a Blue Life na Sumatře.

"Spolek Prales dětem je neziskovou, nevládní a nehumanitární organizací, která se zaměřuje speciálně na ochranu přírody a zvířat. Naše cesta nekoresponduje se současnými vědeckými tezemi systémových odborníků, ale je přímo napojena na osobní vnímání přírody a zvířat jako člověku rovných živých bytostí. Vycházíme z osobních poznatků založených na dlouhodobém poznávání přírody a zvířat v jejich přirozených podmínkách. Uznáváme planetu Zemi a přírodu jako nejvyšší pozemskou hodnotu, která je nadřazena lidské proti přírodní a tedy sebedestruktivní kultuře.
Hledáme cestu k poznání a pochopení naší skutečné lidské hodnoty, která by měla korespondovat s naším každodenním životem. Ctíme život jako nejvyšší hodnotu a to bez rozdílu živočišného druhu. Věříme, že jsme se zde narodili k životu v plnosti a radosti bez utrpení, ale zároveň nemáme jakékoli právo způsobovat bezdůvodné utrpení jiným živým bytostem. Naše mise stojí plně za právy zvířat a jejich ochrany před lidmi chamtivými, zlomyslnými, hloupými, či bezcharakterními, kteří kolem sebe páchají zločiny proti přírodě, které jsme součástí."

Veškeré další informace najdete na stránkách spolku:
http://pralesdetem.cz

Místo konání akce: Pražírna Kyjov, Komenského 1407/14, Kyjov
Datum začátku akce: 5. Ledna 2018 18:00
Datum ukončení akce: 5. Ledna 2018 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.0112N 17.1262E

Případné změny si prověřte na webu akce Milujeme Zemi /přednáška/

Jméno organizátora: Pražírna Kyjov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Karma
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
ReFashanda 2024
Černá louka, Ostrava