Minifestival multimediální scénické tvorby

Akce Napajedla

Festivaly
Další akce ve městě Napajedla

Minifestival multimediální scénické tvorby

V prostorách napajedelského Klubu kultury se uskuteční již čtvrtý ročník Minifestivalu multimediální scénické tvorby, na kterém vystoupí mladí umělci z brněnské Janáčkovy akademie múzických umění. Návštěvníci se mohou těšit na komponovaný večer. Který se bude skládat z krátkých pohybových performancí využívajících videoprojekce.

Jednotlivá představení studentů vznikla v rámci rezidenčního workshopu, který proběhl na půdě Klubu kultury pod vedením jednotlivých pedagogů ateliérů Fyzického divadla, Světelného designu a Audiovizuální tvorby a divadla. Právě setkání fyzického divadla s videoprojekcí je ústředním tématem workshopu.

Pro tuto specifickou formu scénické tvorby na pomezí svébytných uměleckých disciplín našli tvůrci již před několika lety v Napajedlích skvělé technické i prostorové podmínky a rádi se sem vracejí. Diváci budou během večera za jednotlivými představeními putovat i dalšími prostory muzea, navštíví také Klášterní kapli a Kino Napajedla, kde program minifestivalu v 18 hodin začne.

Předchozí ročníky minifestivalu v letech 2014, 2017 a 2018 se setkaly s velkým ohlasem a právem se i tentokrát diváci mohou těšit na nevšední kulturní zážitek.

Harmonogram:
18.00 • Kino Napajedla 19.00 • Muzeum Napajedla 20.00 • Klášterní kaple 21.00 • DJ v Klášterní kapli


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce