Míša Růžičková – Cestujeme za zvířátky

Akce Domažlice

Akce pro děti
Další akce ve městě Domažlice

Míša Růžičková – Cestujeme za zvířátky

V novém písničkovém pořadu Cestujeme za zvířátky se společně vydáme na velký výlet. Pojedeme nebo poletíme kolem celé naší zeměkoule. Zazpíváme si písničku na cestu Daleko za mořem a zastavíme se v Africe, kde se narodila Opice, Sloník Toník, Zebra, Žirafa a sousta jiných zvířátek. Každému zazpíváme písničku a zároveň si u ní zacvičíme. Potom zase popojedeme dále, navštívíme jiné kontinenty a poznáme jiné lidi. V písničce Sanitka si zopakujeme, jak je důležité dávat pozor při sportu a nakonec s Popeláři roztřídíme odpadky, které cestou najdeme.

Na závěr si dáme písničku na přání a nový hit S námi pojď si hrát, u kterého budeme zpívat, mávat a tancovat. Těší se na vás Míša

Délka představení je přibližně 60 minut, poté mají děti možnost se s Míšou setkat na autogramiádě, vyfotit se nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko.

Během představení jsou děti zapojovány do písniček.

Cena vstupenek: cena vstupenky je 180,- Kč včetně DPH; PLATÍ VŠICHNI, bez ohledu na věk; každá osoba i dítě musí mít platnou vstupenku; Dítě se ZTP průkazem do 15 let má po předložení ZTP průkazu 50% slevu.

představení je vhodné pro děti od 2 let;

(16:00)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce