MTB TOUR České středohoří 2019

Akce Litoměřice

MTB TOUR České středohoří 2019
Sportovní akce
Další akce ve městě Litoměřice

MTB TOUR České středohoří

Přijeďte si užít zavírání cyklistické sezóny 2019 na MTB TOUR České středohoří do Litoměřic! Na neděli 29. září je připravený jubilejní 5. ročník cyklomaratonu pro širokou veřejnost. Akce je určená amatérským bikerům a bikerkám všech výkonnostních a věkových kategorií včetně malých dětí. V letošním roce rozšiřujeme nabídku tras! Vyber si svojí osobní výzvu (trať) a užijte si to nejlepší bikování v srdci Českého středohoří a doprovodný program pro celou rodinu.

Na co se můžete těšit?

Dětský mini maraton na 8 km je určený pro děti od 3 do 18 let v 5 věkových kategoriích. Při vyhlášení výsledků dostanou všechny děti pamětní medaili. První tři závodníci v každé kategorii navíc věcné ceny.

Nově je připravena společná nezávodní jízda na 28 km po Labské cyklostezce (nenáročná trasa). Je určena pro všechny fitness jezdce, sváteční jezdce, sportovně naladěné seniory a pohodáře. Symbolicky tak uzavřeme sezónu na Labské stezce a nově propojíme (pouze v rámci této cyklojízdy) svět klasických a elektrokol! Na každého účastníka čeká v cíli pamětní medaile, chutné jídlo a další služby.

Královská závodní trasa: Závodníci absolvují na nové trati celkem 83,29 km. Celková délka trati nabídne možnost se až 5x zastavit na občerstvovacích stanicích a doplnit potřebnou energii na zdolání královské trati. Trasa je profilem velmi náročná a je určena pro ty, kdo mají opravdu kuráž!

Střední závodní trasa měří 64,43 km. Celková délka trati nabídne možnost se až 4x zastavit na občerstvovacích stanicích. Tvoje další osobní výzva, jdi do toho!

Krátká závodní trasa měří celkem 48,6 km. Při téhle solidní porci bikování se můžeš až 3x zastavit na občerstvovacích stanicích a doplnit potřebnou energii na zdolání trati. U všech závodních tras platí, že vyhlašujeme první tři v kategori.

Závody doplní osvědčené služby pro účastníky, spousta zábavy, soutěží, a slavnostní vyhlašování vítězů.

Zkrátka nepřijde ani doprovod nejmladších návštěvníků – v nabídce budou testovací jízdy vozů ŠKODA AUTO nebo Volkswagen osobní vozy. Nebudou chybět užitkové vozy Volkswagen, které bude možné na místě si prohlédnout a získat podrobné informace od kvalifikovaných prodejců.
Připravena bude také zábavní a odpočinková zóna, vzdělávací aktivity nebo stanoviště s pohybovými aktivitami. Na akci budete mít poprvé možnost prohlédnout si nový crossover ŠKODA KAMIQ.

Velkým lákadlem generálního partnera závodu Auto Horejsek je bezesporu soutěž o tankovací CCS kartu v hodnotě deset tisíc korun českých!

Zaregistuj se teď a získej levnější startovné. To můžete pořídit nejpozději do pondělí 16. 9. 2019 na www.mtbtour.cz. Přihlásit se můžete také na místě v sobotu od 18:00 do 20:00 hodin a v neděli od 7 hodin. Registrace k jednotlivým závodům bude ukončena vždy hodinu před příslušným startem.

Těšíme se na vás na startu!

Neděle 29. září 2019 v 9:00 až 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce