MYDY ( RABYCAD )

Akce Hradec Králové

Koncerty
Další akce ve městě Hradec Králové

MYDY ( RABYCAD )

Mydy Rabycad jsou nyní jen MYDY! :) Dohromady se dali před sedmi lety a stihli zahrát na prestižních festivalech Glastonbury nebo Sziget, vystoupili v Jižní Koreji, Turecku i Egyptě. Loni zaznamenali famózní úspěch na Festival International de Louisiane v USA a absolvovali první klubové turné po Holandsku, včetně vystoupení v legendárním amsterdamském klubu Melkweg. MYDY, tedy Žofie Dařbujánová, Mikuláš Pejcha, Jan Drábek a Nèro Scartch vloni vydali nové album NUMBERS!

NUMBERS znamená závěr jedné éry i začátek nové cesty. Ozvěny poněkud vyšeptaného elektroswingu jsou už nenávratně pryč a MYDY jako žánrový chameleon dovedně balancují mezi elektronickým klubovým soundem, popovými ambicemi, klepajícími na dveře rozhlasových redaktorů a epickým soundtrackem k fantasy thrilleru z dystopického světa, ve kterém si chladné neosobní technologie definitivně ochočily lidstvo.
Jejich koncert podtrhne dosud nejpropracovanější show jejich kariéry a tradičně se představí i nový světelný design a nové kostýmy, tentokrát tematicky navázané na album NUMBERS.

20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové