NA PŘÍMĚSTSKÉM TÁBOŘE MARATÓNEK SI DĚTI UŽIJÍ POHYB A PŘEDEVŠÍM ZÁBAVU

Akce Praha

NA PŘÍMĚSTSKÉM TÁBOŘE MARATÓNEK SI DĚTI UŽIJÍ POHYB A PŘEDEVŠÍM ZÁBAVU
Akce pro děti
Další akce ve městě Praha

Noví kamarádi, nové zážitky a také základy pohybových návyků. To a ještě mnohem více čeká na všechny děti, které se v letošním roce přihlásí na speciální příměstský tábor Maratónek, který se bude konat poslední červencový týden na Výstavišti Praha.

Od 23. do 27. července 2018 děti zažijí v areálu pražského výstaviště pět dní plných zábavy společně s trochou pohybu. Program začíná vždy v 9 hodin a trvá až do 17 hod.

„Příměstský tábor Maratónek jsme pořádali poprvé v loňském roce a setkal se s velkým ohlasem. Letos jsme navíc denní program prodloužili až do pozdního odpoledne,“ řekla za organizátory Jiřina Faloutová a dodala, že během pěti dnů se děti naučí nejen pohybových spoustu her, ale budou navštěvovat přilehlá zajímavá místa, jenž Praha 7 nabízí. Pojedou vlakem na výlet a poznají spoustu nových přátel. Přihlásit se mohou děti od 6 do 14 let.

Maratónek pořádá nezisková organizace DĚLEJ CO TĚ BAVÍ ve spolupráci s Výstavištěm Praha a za finanční podpory MČ Praha 1.

Cena za táborový pobyt je 2 000 Kč a zahrnuje jídlo, pití a všechny vstupy. Pro děti z městské části Praha 1 je cena 1.500,- Kč.

Více informací a přihlášky najdete

www.delejcotebavi.com.

www.facebook.com/delejcotebavi

Jméno organizátora: Dělej co tě baví
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha
MICHAL K SNÍDANI
Divadlo Bez Zábradlí, Praha
MICHAL K SNÍDANI
Divadlo Bez Zábradlí, Praha