Nachmelenej pochoďák 2020

Akce Bílá Třemešná

Nachmelenej pochoďák 2020
Víno Pivo
Další akce ve městě Bílá Třemešná

Nachmelenej pochoďák 2020

Nachmelnej pochoďák
čtvrtý ročník ochutnávek pivních speciálů doprovázený výstupem na horu Zvičinu překrásnou krajinou Podkrkonoší.

www.nachmelenejpochodak.cz


10 kilometrů
Desetikilometrový okruh překrásnou krajinou Podkrkonoší. Výstup na horu Zvičinu doprovázený ochutnávkou osmi piv z osmi minipivovarů po celé republice. Na celé trase na vás čekají krásné výhledy na Krkonoše, Orlické hory a Český ráj. Na Zvičině můžete navštívit místní rozhlednu.

8 pivních stylů
Každé pivo, které na trase ochutnáte, se řadí k jinému pivnímu stylu a vaří ho v jiném pivovaru. Vedle klasických českých ležáků (Lager) tak budete moci ochutnat i piva svrchně kvašená, tedy Ale. Pivovary a jednotlivá piva jsme pečlivě vybrali v rámci celé republiky, ale i zdejšího regionu.

kapely a kvíz
Na pochoďáku vystoupí hned několik hudebních seskupení různých žánrů, každý si tak přijde na své. Trasou vás bude provázet zajímavý pivní kvíz a informační tabule o místních zajímavostech. Po zdolání trasy budete mít šanci vyhrát hodnotné dárky od pivovarů ve slosování a soutěžích.


Kromě výborných piv, krásné trasy, hudby a nabytých poznatků se můžete těšit na bohaté občerstvení zahrnující grilované kýty, kotlíkový guláš, buřty na pivu či vegetariánské pochoutky. Občerstvení bude čekat také na trase v místních restauracích - Restaurace U Šmídů, Hotel Lázně pod Zvičinou a Raisova Chata na Zvičině. Na akci bude možné stanovat. Prostor pro stany bude vyznačen.

Začátek akce: 25. 7. 2020 10:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čejkovické slavnosti vína
Zámecká zahrada, Čejkovice
Košt vína, Výstaviště Kroměříž, neděle 31.3.2024
Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, Kroměříž
Velikonoční otevřené sklepy 2024, Čejkovice
Čejkovice (okres Hodonín), Čejkovice
Den v růžovém Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín