NATURVISION 2018

Akce Vimperk

NATURVISION 2018
Festivaly
Další akce ve městě Vimperk

NATURVISION

Od úterý 18. do pátku 21. září 2018 se ve vimperském Městském kulturním středisku uskuteční již 17. ročník filmového festivalu o zvířatech a přírodě NaturVision. Jedná se o významnou vzdělávací, kulturní a společenskou akci, kterou pořádá Město Vimperk ve spolupráci se společností Kultur: Land GmbH, Neuschönau.

Programové schéma festivalu bude následující – dopolední bloky budou, tak jako každý rok, určeny pro žáky a studenty nejen z Vimperska, ale i z celého regionu. Všechny přednášky budou začínat v 17 hodin a vstupenky je možné si rezervovat nebo zakoupit od 3. září v MěKS Vimperk.

Ani milovníci dokumentů o zvířatech a přírodě však o tyto dokumenty ochuzeni nebudou, protože po každé z odpoledních přednášek bude promítnut jeden z oceněných filmů německé části festivalu.

Pomyslnou tečkou za festivalem bude závěrečný Galavečer, který se uskuteční v pátek 21. září. Během večera proběhne několik zajímavých rozhovorů s významnými hosty, budou oceněni výherci dětské výtvarné soutěže a na závěr bude promítnut jeden z vítězných filmů.

Veškeré informace k festivalu naleznete na www.vimperk.cz/naturvision

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce