Nedělní SWAP oblečení v Café Továrna

Akce Praha

Nedělní SWAP oblečení v Café Továrna
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Praha

Nedělní SWAP oblečení v Café Továrna

16/2 proběhne v prostoru u Café Továrna ve Staré čistírně odpadních vod další VÝMĚNA OBLEČENÍ. Přineste hezké kousky, které vám doma leží ladem a můžete je proměnit za kousky nové.

VSTUP: 40,- Kč (do SWAPU max. 10ks/os)
100,- Kč bez oblečení

Rádi bychom akci pojali především jako výměnnou - nikoliv odpadkovou. Přáli bychom si, aby se lidé zbavovali opravdu pěkných, nositelných a NEPORUŠENÝCH kousků, které mohou sloužit i nadále... POKUD VŠAK CHCETE DONÉST VÍCERO VĚCÍ, MŮŽETE, ALE ZA DALŠÍ POPLATEK 40,- Kč/ 10 ks. Tento poplatek je vybírán z organizačních důvodů, které jsou spojeny s následným úklidem a odvozem. Počet odnesených věcí ze SWAPU je limitován počtem přinesených věcí.

Účastí na akci podpoříte dobrou věc, neboť zbylé oblečení putuje do vybraných azylových domů. Občerstvení zajišťuje Café Továrna, na výběr je z kvalitní kávy, domácích dezertů a jiných nápojů.

Ve Staré čistírně probíhají taktéž průvodcované prohlídky pražského podzemí, a to v 10:00/11:30/13:00/15:00 a 16:30.

*V současné době odvážíme zbylé oblečení do Azylového domu Gloria, který slouží pro maminky s dětmi. Pokud máte kontakt na někoho, kdo by taktéž uvítal oblečení, napište na marketing@staracistirna.cz

Začátek akce: 16. 2. 2020 10:00:00
Konec akce: 16. 2. 2020 16:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce