Nejsledovanější

Akce Uničov

Nejsledovanější
Divadlo, kino
Web organizátora:
www.mkzunicov.cz
Další akce ve městě Uničov

Nejsledovanější

Vstupné: 110 Kč

Přístupnost: MP
Země: ČR
Délka filmu: 91 min.


Hvězdy internetu odhalí svůj skutečný život

Nejsledovanější, první celovečerní film o fenoménu youtuberů – internetových hvězd první velikosti a tvůrců s miliónovým publikem. Zábava zažívá revoluci, televize je pro starý, lidi narození v tomto tisíciletí sledují sociální sítě, YouTube a jeho celebrity – youtubery. Ti mají ohromující sledovanost a vliv, firmy jim nabízejí lukrativní smlouvy, fanoušci propadají hysterii, rodiče panikaří a nechápou.

Na sociálních sítích mají statisíce fanoušků, celovečerní film Nejsledovanější konečně ukáže jejich skutečný život, a kdo opravdu jsou. Shopaholic Nicol, Kovy, Pedro, sestry Nicole a Lucka z A Cup of Style, Gabrielle Hecl – šest hvězd displejů se odhalí v jedinečném filmu na plátnech kin. Překvapení čeká na fanoušky, protože youtubeři prozradí, co ještě neprozradili. Překvapení čeká i na rodiče fanoušků, protože mají možnost hvězdy svých dětí konečně poznat. A možná pak už nebudou jen nechápavě kroutit hlavou.

Jeden rok s youtubery. Za tu dobu s nimi štáb navštívil dva kontinenty a čtyři země, natočil stovky hodin materiálu nejen s hlavními protagonisty, ale i s jejich rodinami, přáteli a fanoušky. Diváci se tak mohou těšit na unikátní záběry. „Jsem sama zvědavá, jaké pocity ve mně film vyvolá. Zachytil jeden z mých nejtěžších a taky nejzlomovějších roků. Diváci uvidí, že náš život není pořád jenom růžový,“ říká Nikola Čechová neboli Shopaholic Nicol, kterou na Instagramu sleduje přes půl milionu fanoušků.

„Měl by to být nezaujatý, upřímný pohled na to, jak tenhle život vypadá,“ dodává Kovy, který například v dokumentu ukáže i své rodiče. Všichni zúčastnění si ostatně pouští štáb opravdu velmi blízko. „Dovolil jsem filmové kameře nahlédnout do mého soukromí tak, jako nenahlíží ani moje osobní kamera,“ vysvětluje otec dvou dětí, který na scéně působí pod přezdívkou Pedro. „Konečně tak lidi uvidí, že to není jenom o tom, že si sednu k počítači a hraju hry.“

Pedro začal natáčet videa o počítačových hrách, ani ho nenapadlo, že se z toho stane jeho profese. Shopaholic Nicol začínala po vysoké škole a natáčení videí měla jako vedlejší činnost. Dnes její videa sledují statisíce diváků. Gabrielle Hecl studuje hereckou konzervatoř a kvůli natáčení na YouTube se potýká s nesouhlasem svého okolí. Kovy studuje a ve svých videích se vyjadřuje k nejrůznějším tématům od zábavy až po politiku. Sestry Nicole a Lucka bloggují a vloggují pod společným jménem A Cup of Styleo módě, zdraví, životním stylu a líčení.

Místo konání akce: MKZ Uničov, Moravské náměstí 1143, Uničov
Vstupenky: http://mkzunicov.cz/kino/?id=1058
Datum začátku akce: 22. Září 2017 17:30
Datum ukončení akce: 22. Září 2017 19:10
Pravděpodobné souřadnice: 49.7703N 17.1127E

Případné změny si prověřte na webu akce Nejsledovanější

Jméno organizátora: MKZ Uničov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem